Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Λ. Γαβαλάς μετά τη σύλληψή του για χρέη!

Για χρέη στο Ελληνικό Δημόσιο που αγγίζουν τα 1.480.000 ευρώ συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα τον σχεδιαστή Λάκη Γαβαλά οι άντρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ. Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

O Λάκης Γαβαλάς αφού αφέθηκε ελεύθερος

Δες το βίντεο με τον Λάκη Γαβαλά να αφήνεται ελεύθερος

H πρώτη δήλωσή του ήταν καθώς πήγαινε στον ανακριτή ήταν: “Απλά θέλω να πάω να κοιμηθώ σπίτι μου”


Ο πρωταγωνιστής από το reality του Ant1 “Fab5” που κέδισε από την πρώτη στιγμή το κοινό, αποτελεί ένα ακόμη τρανταχτό όνομα που οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη για χρέη.
Η εντολή της σύλληψης, που έγινε κατά την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά από νυχτερινή του έξοδο στο γνωστό νυχτερινό κέντρο “Διογένης”, δόθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, κ. Ιωάννη Διώτη.

O γνωστός σχεδιαστής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών οδηγήθηκε το μεσημέρι συνοδεία των ανδρών του ΣΔΟΕ και με χειροπέδες, στο δικαστήριο της Ευελπίδων. Στη συνέχεια βρέθηκε στον 10ο τακτικό ανακριτή. Επίσης εκδόθηκαν άλλα 2 ενταλματα σύλληψης εναντίον του Κωνσταντίνου Πανουσόπουλου ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και συνδιευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αλλά και της αδερφής του Λάκη Γαβαλά, Παναγιώτας.

Αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Δες φωτογραφίες από το δικαστήριο της Ευελπίδων

O Λάκης παρόλο την κατάσταση δεν έχασε το χαμόγελό του

Δες το video

Το χρονικό της σύλληψης

Ο γνωστός σχεδιαστής διασκέδαζε με γνωστό επιχειρηματία στο “Διογένης Studio” παρέα με γνωστό επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκο, σύζυγο της πολύ καλής φίλης του Λάκη, Νατάσσας Λιακουνάκου.

.

Αριστερά τo ζεύγος Λιακουνάκου.

Οι άντρες του ΣΔΟΕ και της ΕΛΑΣ τον παρακολουθούσαν και μάλιστα περίμεναν να τελειώσει το πρόγραμμα σαν κανονικοί πελάτες και στη συνέχεια περίμεναν να φύγει από το νυχτερινό κέντρο ο Λάκης Γαβαλάς. Η σύλληψή του έγινε στο Κολωνάκι, όταν πήγε να επισκεφτεί φιλικό σπίτι.

Πρόκειται για τη δεύτερη επιχείρηση για χρέη προς το Δημόσιο που δεν οργανώθηκε από την Οικονομική Αστυνομία, αλλά από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ.

Πριν λίγες μέρες είχαμε τη σύλληψη από τις ίδιες υπηρεσίες του μεγαλομετόχου του Alter Κώστα Γιαννίκου.

Read More

And More