Μαυρίδης – Παπαρίζου: Όλη η αλήθεια για τις οικονομικές διαφορές που τους χωρίζουν!

Ο μεγάλος τους έρωτας άφησε μόνο οικονομικές διαφορές! Ο Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως θα μιλάνε πλέον μόνο μέσω δικηγόρων αφού δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια συμβιβαστική λύση.

Στα δώδεκα χρόνια που διήρκεσε η σχέση τους είχαν αποκτήσει από κοινού μια πολυτελή μεζονέτα στη Γλυφάδα, στην οποία διαμένει ο Τόνυ και τη χρησιμοποιεί ως επαγγελματική στέγη, καθώς διαθέτει και στούντιο ηχογράφησης.

Η Έλενα ζητά από τον μάνατζερ να φύγει από το σπίτι τους και να της επιστραφεί στο ακέραιο η αξία των μηχανημάτων του στούντιο. Ωστόσο, ο Τόνυ της έστειλε εξώδικο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η τράπεζα από την οποία το ζευγάρι είχε πάρει παλαιότερα στεγαστικό δάνειο έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία. Σύμφωνα με την πλευρά του Τόνυ η τραγουδίστρια δεν πληρώνει το μερίδιο που της αναλογεί, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.

Ο ίδιος είχε έρθει σε επικοινωνία με την τράπεζα για να επαναδιαπραγματευτεί την δόση του δανείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το δάνειο που είχε πάρει το πρώην ζευγάρι αντιστοιχεί στα 300.000 ευρώ και η μηνιαία δόση ήταν 3.000 ευρώ. Ο Τόνυ πλήρωσε την τελευταία δόση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Ωστόσο, το σπίτι δεν είναι η μόνη οικονομική τους διαφορά αφού είχαν δημιουργήσει μαζί μία εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων, εμφανίσεων και συναυλιών. Στην εταιρία αυτή, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, η Έλενα έχει το 80% ενώ ο Τόνυ το 20%.

“Έχουμε μπει σε κάποιες διαδικασίες και τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο κύριος Γιάννης Καρούζος, ο οποίος είναι ο δικηγόρος μου. Δεν έχω κάτι άλλο να πω, σας ευχαριστώ πολύ” δήλωσε ο Τόνι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Star.

“Έχω πάρει εντολή να καλέσω την κυρία Παπαρίζου και θα το κάνω εξωδίκως μέχρι την Παρασκευή. Είναι θέματα που αφορούν τις μεταξύ τους συναλλαγές και ελπίζω να πάνε όλα καλά”, δηλώνει ο Γιάννης Καρούζος, δικηγόρος του μάνατζερ.

Το TLIFE επικοινώνησε με τον δικηγόρο της Έλενας, Νίκο Ανδρικόπουλο ο οποίος όμως δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωσε μέχρι να κλείσει η υπόθεση. Παρόλα αυτά, άνθρωπος από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μας απoκαλύπτει ότι η ίδια έχει πληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της απέναντι στα έξοδα του σπιτιού. Όχι μόνο τις δόσεις αλλά και άλλα χρέη όπως φόρους και χαράτσια.

Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Σουηδία για τις ανάγκες του τους “Let’s dance”. Σήμερα Παρασκευή λοιπόν, θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στους δικηγόρους των δύο πλευρών έτσι ώστε να επιτευχθεί μία εξωδικαστική λύση της διαφοράς. Αν δεν βγει κάτι θετικό από τη συνάντηση αυτή, τότε η υπόθεση θα πάει στα δικαστήρια.

Read More

And More