Ορκίστηκε ο Ματέο Παντζόπουλος στην Τρίπολη! Βίντεο και φωτογραφίες

Σήμερα το πρωί μαζί με τους υπόλοιπους νεοσύλλεκτους ορκίστηκε ο Ματέο Παντζόπουλος στη μονάδα του στην Τρίπολη. Ο αγαπημένος της Ελένης Μενεγάκη τελείωσε την εκπαίδευσή του και έφυγε με μετάθεση από την 124η Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας, που βρισκόταν τις τελευταίες μέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η ορκωμοσία του έγινε κανονικά στις 11 σήμερα το πρωί και ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε στην τελετή μαζί με τους υπόλοιπους φαντάρους. Ενώ, λίγο αργότερα ετοίμασε τα πράγματά του για να φύγει με μετάθεση από την Τρίπολη.
Ο Ματέο, μάλιστα, θα πάρει 10 μέρες άδεια, όπως και οι υπόλοιποι φαντάροι που ορκίστηκαν σήμερα μαζί του και μετά θα παρουσιαστεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην 123η Πτέρυγα Τεχνικής Εκπαίδευσης στο Τατόι. Εκεί ο γνωστός επιχειρηματίας θα μείνει ως το τέλος της θητείας του.
Δες το βίντεο του kalimera-arkadia.gr με την ορκωμοσία του συντρόφου της Ε. Μενεγάκη

Όσο για το υπόλοιπο διάστημα που θα παραμείνει στο στρατό, αξίζει να αναφέρουμε, πως αφού έχει περάσει το 35ο έτος της ηλικίας του μπορεί να υπηρετήσει 45 ημέρες στο σύνολο και να εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του, ή να υπηρετήσει κανονικά όλη τη θητεία.
Δες φωτογραφίες από την ορκωμοσία του:

Read More

And More