Τα πιο cool gadgets του φετινού καλοκαιριού! Δες τι πρέπει να έχεις μαζί σου στις φετινές διακοπές

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εσύ σίγουρα θέλεις να ξεχωρίζεις για ακόμη μια φορά. Επειδή, όμως ενόψει τον διακοπών ψάχνεις έξυπνα gadget που θα είναι πρακτικά και θα σε κάνουν να γλυτώσεις κόπο και χρόνο, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω προτάσεις.
Το TLIFE έψαξε και σου βρήκε τα πιο cool gadget αυτού του καλοκαιριού που θα σου λύσουν τα χέρια…
Κάνοντας μια περιήγηση στα site gadget-shop.gr, acstore.gr, ouaou.gr, plus3.gr, gadgetbox.gr και g-store.gr σου βρήκαμε τα πιο έξυπνα gadgets, που θα δώσουν ένα διαφορετικό στυλ στις καλοκαιρινές διακοπές. Στις τιμές των προϊόντων που θα δεις, συμπεριλαμβάνεται και το Φ.Π.Α. Ενώ, υπάρχουν προτάσεις για όλα τα γούστα και τις τσέπες.


Φουσκωτή Πολυθρόνα Stream Chair


Επειδή καλοκαίρι χωρίς ηλιοθεραπεία δεν γίνεται, ένα από τα πιο cool gadget του καλοκαιριού είναι η Φουσκωτή Πολυθρόνα Stream Chair. Κάθισε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου, ακούμπησε το ποτό σου στην ειδική υποδοχή και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Ενδεικτική τιμή: 47 ευρώ
Παγοσφηνάκια

Ο υδράργυρος έχει σκαρφαλώσει στα ύψη και η κατανάλωση δροσιστικών ποτών είναι άκρως απαραίτητη. Τι πιο δροσιστικό λοιπόν από το αγαπημένο σου ποτό μέσα σε ένα σφηνοπότηρο από πάγο!
Γέμισε το κάθε ποτήρι με τον χυμό ή το αλκοολούχο ποτό της προτίμησης σού, ή φτιάξε τους δικούς σου συνδυασμούς και πρόσφερε στους φίλους σου τα πιο δροσιστικά σφηνάκια.

13,90 ευρώ
Πολύχρωμοι αναδευτήρες για coctail.

Πολλές φορές θα αναρωτιέσαι πως θα μπορούσε η βαρετή διαδικασία του να ανακατέψεις το ποτό σου, να γίνει απόλαυση. Εδώ σου έχουμε τη λύση. Εσύ, απλώς γυρνάς το πάνω μέρος του έλικα και τα υπόλοιπα είναι απλά, καθώς ο έλικας θα ανακατέψει το ποτό σου και θα δώσει χρώμα και στυλ στο coctail σου. Στη συσκευασία με τους πιο πρωτότυπους αναδευτήρες περιέχονται 6 τεμάχια σε διαφορετικά χρώματα.
6,95 ευρώ
Φουσκωτό Aqua Bar Aviva

Και αφού μιλάμε για ποτά και θάλασσα, το φουσκωτό Aqua Bar Aviva σίγουρα θα σε ξετρελάνει. Πρόκειται για ένα φουσκωτό bar που μπαίνει μέσα στη θάλασσα ή την πισίνα και έχει ειδικές υποδοχές για το δικό σου ποτό, αλλά και της παρέας σου. Διαθέτει τέσσερα καθίσματα και είναι σαν να έχεις φέρει την μπάρα μέσα στο νερό, το μόνο που σου λείπει είναι η δυνατή μουσική.
73 ευρώ
Φουσκωτή τραμπάλα Blibbit Aviva

Επειδή και τα παιδιά σου θέλουν να διασκεδάσουν και να κάνουν παιχνίδια μέσα στο νερό η φουσκωτή τραμπάλα είναι ίσως η λύση που ψάχνεις. Ένα μοναδικό παιχνίδι που θα κρατήσει τους μπόμπιρες απασχολημένους για πολύ ώρα και θα τους κάνει να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.
57 ευρώ
Αιώρα – Pocket Hammock


Τώρα που πλησιάζει η άδεια του καλοκαιριού, σίγουρα φαντάζεσαι τον εαυτό σου να απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές σε κάποιο τροπικό νησί, ξαπλωμένος σε μία αιώρα.
Ακόμη κι αν τα οικονομικά σου δεν σου επιτρέπουν να φύγεις για κάποιο εξωτικό νησί, αυτή η αιώρα είναι βέβαιο πως θα σου προσφέρει απολαυστικές στιγμές χαλάρωσης όπου κι αν βρίσκεσαι. Στήνεται εύκολα και παρέχει υψηλή ασφάλεια για ‘σένα και τα παιδιά σου.
16,90 ευρώ.
Νεροπίστολο


Και ενώ εσύ θα ξεκουράζεσαι στην παραλία, τα παιδιά μπορεί να παίζουν με το νερό. Τι ποιο διασκεδαστικό, άλλωστε, για το καλοκαίρι από ένα “νεροπόλεμο”.
Το Aqua Fire Quick Spray είναι ένα νεροπίστολο, σχεδιασμένο για ατελείωτο μπουγέλο. Γεμίζει εύκολα και είναι έτοιμο για δράση ανά πάσα στιγμή!
14,30 ευρώ
Πετσέτα θαλάσσης Parking και Reserve


H πετσέτα “parking”, μπορεί να μοιάζει με μία βολική κι εύχρηστη πετσέτα θαλάσσης, αλλά δεν είναι μόνο αυτό… Η συγκεκριμένη πετσέτα κατασκευάστηκε για να επιβληθεί στη μάχη της ξαπλώστρα και να διεκδικήσει το δικαίωμά σου να… “παρκάρεις” στο καλύτερο σημείο της πισίνας ή της αμμουδιάς!
Πρόκειται για μία πρωτότυπη μπλε πετσέτα μπάνιου με μία τεράστια λευκή στάμπα με το γράμμα “P” – για να ξεχωρίζει από μακριά, που παραπέμπει στο διεθνώς γνωστό σήμα για parking και προειδοποιεί ότι αυτός είναι ο χώρος που μόνο εσείς έχετε δικαίωμα να “παρκάρετε”!
34 ευρώ

Όσο για την πετσέτα “Reserve” φαίνεται πως έχει παρόμοια λειτουργία και σου δίνει τη δυνατότητα αν θέλεις να κάνεις μια βουτιά για να δροσιστείς, να μην έχεις άγχος. Άπλωσε την πετσέτα σου και δείξει πως η συγκεκριμένη θέση είναι reserve!
16,90 ευρώ.
Τηλεσκοπικός Μονόποδας


Ο καλύτερος σου βοηθός, όταν θέλεις να βγάλεις φωτογραφίες ή βίντεο του εαυτού σου. Με αυτό το μοναδικό εργαλείο μπορείς να βγάλεις άριστες φωτογραφίες του εαυτού σου, ή να τραβήξεις βίντεο, χωρίς να χρειάζεται να μπεις στην αμήχανη θέση να ζητήσεις την βοήθεια κάποιου περαστικού. Εκτός κι αν θέλεις να κάνεις γνωριμίες στο νησί!

13,40 ευρώ
Αντιολισθητική… Βοήθεια Sticky Mat
Για ‘σένα που θα ταξιδέψεις με το αυτοκίνητο, το Sticky Mat είναι το gadget Που πρέπει να αποκτήσεις και θα σου λύσει σίγουρα τα χέρια.

Απλά τοποθέτησέ το στο ταμπλό του αυτοκινήτου σου, ακουμπήστε με ασφάλεια το κινητό σου, τα γυαλιά σου, το αναψυκτικό σου ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς, γιατί το Sticky Mat με την ειδική αντιολισθητική του σύνθεση πραγματικά θα κρατήσει στην θέση τους τα πάντα με ασφάλεια!
7,95 ευρώ
Υποβρύχια Μάσκα – Κάμερα


Αν ανήκεις στους λάτρεις της εξερεύνησης, η υποβρύχια μάσκα – κάμερα είναι σίγουρα ένα gadget που δεν θα αποχωριστείς το καλοκαίρι, καθώς σου επιτρέπει να τραβάς φωτογραφίες καθώς κάνεις βουτιές και κολυμπάς μέσα στη θάλασσα.
Διαθέτει κάμερα 5MPixels και μπορεί να καταγράψει βίντεο VGA ανάλυσης (στα 25fps μέγιστο), ενώ για να λειτουργήσει χρειάζεται δύο αλκαλικές μπαταρίες.
Για ‘σένα , λοιπόν, που θέλεις να ακολουθήσεις τα βήματα του Κουστώ, η υποβρύχια μάσκα είναι αναμφίβολα μια επένδυση.
94,90 ευρώ
Ανεμιστηράκι Μίνι Τηλεόραση


Κομψό, πρακτικό και στυλάτο. Το ανεμιστηράκι μίνι τηλεόραση θα τραβήξει το ενδιαφέρον την παρέας δείχνοντας όσο “ψαγμένος” gadgetακιας είσαι. Λειτουργεί μέσω USB καλωδίου, για να μην αποτελεί ποτέ πρόβλημα η ζέστη κάθε φορά που χρησιμοποιείς τον υπολογιστή σου.

12,50 ευρώ
Ζώνη για μπύρες


Πόσες φορές είσαι σε ένα μπαρ και βαριέσαι να σηκωθείς να πάρεις μπύρες για την παρέα σου; Ή είσαι στο σπίτι βλέπεις τον αγώνα και δεν θέλεις να τρέχεις στο ψυγείο. Η λύση είναι μία! Η ζώνη για μπύρες είναι ιδανική για τους κυρίους που δεν θέλουν να μετακινούνται όλη την ώρα και να ενοχλούν κάθε λίγο και λιγάκι της γυναίκες τους.
Μπορεί να θυμίζει λίγο γουέστερν αλλά σου προσφέρει την δυνατότητα να κρατάς έως και έξι μπουκάλια ή τενεκεδάκια μπύρας.
8,90
Φορτιστής με μπαταρία


Φόρτισε το κινητό σου τηλέφωνο οπουδήποτε και αν βρίσκεσε με το απίστευτο gadget φορτιστή τηλεφώνου!
Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια μπαταρία ΑΑ και δεν πρόκειται ποτέ πια να ξεμείνεις από μπαταρία. Ιδανικό για διακοπές, ταξίδια, επαγγελματικά ραντεβού…
7,95 ευρώ
Αδιάβροχη θήκη iPhone 4


Έχεις αγοράσει το iPhone 4, θέλεις να το πάρεις μαζί σου στην παραλία για να τραβήξεις τις φωτογραφίες σου και να τις ανεβάσεις στο twitter και το facebook και φοβάσαι το νερό. Η νέα θήκη LifeProof βάζει τέλος στο άγχος σου.
Είναι ίσως η πιο εξελιγμένη θήκη που έχει φτιαχτεί για το iPhone και προστατεύει το αγαπημένο σας τηλέφωνο πραγματικά από τα πάντα. Έχει απίστευτα μικρές διαστάσεις, με πάχος 1,5 χιλιοστό και βάρος μόλις 20 γραμμάρια δεν διαφέρει από μια απλή θήκη. Αδιαβροχοποιεί πλήρως το iPhone σε βάθος έως 2 μέτρα κάτω από το νερό και πληροί προδιαγραφές τύπου IP-68 για προστασία στρατιωτικών ηλεκτρονικών συσκευών.
48 ευρώ
Σαγιονάρες Breo


Ήρθε η ώρα να υποδεχτείς το καλοκαίρι με τις πιο στυλάτες και ποιοτικές σαγιονάρες που κυκλοφορούν! Πολύχρωμες, εναλλακτικές και πάνω από όλα άνετες, ο σαγιονάρες Breo είναι η τελευταία λέξη της μόδας σε καλοκαιρινά υποδήματα. Θα τις βρεις σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων.
20 ευρώ
Αδιάβροχο ρολόι Time2Go


Τα ρολόγια Time2Go Slim έχουν γίνει πια τάση. Αν θέλεις να είσαι μέσα στη μόδα πρέπει σίγουρα να αποκτήσεις ένα. Πρόκειται για τα πιο λεπτά αδιάβροχα ρολόγια – βραχιόλια από καουτσούκ σε τρελά, χαρούμενα χρώματα για όσους είναι πάντα… Time2Go! Αλλά το βασικότερο είναι ότι η νέα έκδοσή τους… λάμπει στο σκοτάδι!
Τα πρωτότυπα αυτά ρολόγια – βραχιόλια είναι έντονα, “χτυπητά” και μοδάτα. Οι fashion victims φορούν 2 και 3 ρολόγια – βραχιόλια ταυτόχρονα, οι τελειομανείς επιλέγουν το σωστό χρώμα που ταιριάζει με τα ρούχα τους, οι έφηβοι διαλέγουν το Time2Go Slim που θα προκαλέσει τους γονείς τους! Ιδανικό για κάθε νέο στην ηλικία, αλλά και στην καρδιά!
11 ευρώ
Αντικουνουπικό gadget


Αν τα τσιμπήματα των κουνουπιών είναι ο μεγάλος εφιάλτης σου, κάθε φορά που φεύγεις στην εξοχή, τότε επέλεξε το Zap It, που θα σε ανακουφίσει άμεσα από τα ενοχλητικά τσιμπήματα των εντόμων.
Πρόκειται για μία επαναστατική, παγκοσμίως διακεκριμένη συσκευή τσέπης η οποία σταματάει αποτελεσματικά την φαγούρα και περιποιείται το οίδημα που προκαλείται από τσιμπήματα κουνουπιών και λοιπών κοινών εντόμων. Επιπλέον είναι εξίσου αποτελεσματικό με τα τσιμπήματα από μέδουσες ή αγκαθωτές τσουκνίδες.
8,90
Αραχνοκυνηγός


Αν σε φοβίζουν οι αράχνες ή άλλα έντομα και θέλεις να τα απομακρύνετε χωρίς να τα βλάψεις, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι το Spider Catcher. Είναι περίπου 65 εκατοστά στο μήκος και σας επιτρέπει να προσεγγίσεις την αράχνη από ασφαλή απόσταση. Απλά σκόπευσε, τράβηξε την σκανδάλη, οι χοντρές ίνες ανοίγουν, αφήνεις την σκανδάλη, οι ίνες κλείνουν και έχουν πιάσει μέσα τους το έντομο.
Η Spider Catcher σου επιτρέπει να πιάσετε τις αράχνες, όταν βρίσκονται σε κίνηση, αλλά δεν περιορίζεστε μόνο σε αυτές, καθώς μπορεί να αιχμαλωτίσει κι άλλα έντομα.
13,20 ευρώ
Μυγοσκοτώστρα Ηλεκτροσόκ


Αν πάλι θέλεις να απαλλαγείς μια και καλή από όλα τα ενοχλητικά έντομα που επισκέπτονται το σπίτι ή τον κήπο σου, χρησιμοποίησε τη Μυγοσκοτώστρα Ηλεκτροσόκ.
Πατώντας το κουμπί που βρίσκεται στο πλάι της μυγοσκοτώστρας, παράγεται χαμηλή τάση ηλεκτρισμού, αρκετή για να σκοτώσει με ηλεκτροσόκ το έντομο που θα αγγίξει το κεντρικό πλέγμα της ρακέτας.
6,20 ευρώ

Εκτός από πρακτικά τα gadgets, είναι κα διασκεδαστικά! Have fun!

Read More

And More