Έμεινες για το τριήμερο στην πόλη; Απόλαυσέ το!

Σαββατοκύριακο δεν δουλεύεις και την Δευτέρα είναι του Αγίου Πνεύματος. Τέλεια! Ένα τριήμερο ξεκούρασης και διασκέδασης αρχίζει για σένα από αυτή τη στιγμή. Οι περισσότεροι θα φύγουν. Κι όσο βλέπεις τις φίλες σου να πακετάρουν τα πράγματά τους, εσύ μαραζώνεις… Γιατί; Νομίζεις ότι εδώ δεν μπορείς να περάσεις καλά; Γελάστηκες! Το ΤLIFE σου δείχνει τον τρόπο να περάσεις ένα τόσο γεμάτο τριήμερο που θα σε ζηλέψουν ακόμη και όσοι την ”έκαναν” από την πόλη.

Αν είσαι από Αθήνα και αναρωτιέσαι αν υπάρχει τέτοιο μέρος, τα έχουμε ξαναπεί

Για σένα πρωτευουσιάνα φίλη: Το Σάββατο η αγαπημένη σου Ευρυδίκη παρουσιάζει live τέσσερα νέα κομμάτια της στο ΡΥΘΜΟΣ STAGE. Το live ξεκινάει στις 23:00μμ και η είσοδος έχει 15€ μαζί με ποτό. Η διεύθυνση είναι Μαρίνου Αντύπα 38, στην Ηλιούπολη. Αν θες να μυρίσεις λίγο… θάλασσα πήγαινε το Σάββατο στο Club Ιππόκαμπος και απόλαυσε Live τους Locomondo. H είσοδος είναι 15€ και η συναυλία ξεκινά στις 22:00μμ.

Τι θα έλεγες να δοκιμάσεις τις φωνητικές σου δυνατότητες; Πάρε τηλέφωνο στο 2107776797 και πας… Eurovision! Tο Mike’s Irish Bar διοργανώνει φέτος για 5η συνεχή χρονιά διαγωνισμό Eurovision Karaoke. Θα τραγουδήσεις Κaraoke διάφορες επιτυχίες της Eurovision κι αν είσαι αρκετά καλή θα βραβευτείς. Η είσοδος στοιχίζει 3€ και ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 22:00.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να απολαύσεις τον καφέ ή το ποτό σου συνδυάζοντας το με τέχνη. Πού μπορείς να το κάνεις αυτό; Στο cafe-bar-restaurant Gallery Cafe που βρίσκεται Αδριανού 33 στο Μοναστηράκι μπορείς από τις 10:00πμ έως 2:00πμ παράλληλα με το drink σου να απολαύσεις και την έκθεση ζωγραφικής της Ειρήνης Σπυριδάκη με τίτλο ”Τεχνηέντως”. Ετσι θα δώσεις μία άλλη νότα στην Δευτέρα σου.

Φυσικά με μία βόλτα στην παραλιακή, όποιος κι αν είναι ο καιρός το μυαλό σου θα ξεκουραστεί! Καλά να περάσεις!

Δεν πιστεύω να είσαι από την όμορφη Θεσσαλονίκη και να έχεις πεσμένη διάθεση επειδή δεν θα φύγεις για το τριήμερο;
Μπορείς να κάνεις άπειρα πράγμτα! Για αρχή ευκαιρία για λίγο θέατρο! Σάββατο βράδυ το θεατρικό εργαστήρι του «ΜΙΚΡΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ» σε προσκαλεί στις 21.00 να απολαύσεις την οπτικοακουστική παράσταση “Το Παντζάρι και ο διάβολος”, η είσοδος είναι ελεύθερη!

Αν θέλεις κάτι πιο δυνατό, σου έχω και πάρτυ! Ο Monsier Minimal (Χρίστος Τσιτρουδής) παρουσιάζει το δεύτερο αλμπουμ του 22/05 με συμμετοχή-έκπληξη της Δήμητρας Γαλάνη στο Block33 και στις 23/05 η μπάντα των Caspian σε ταξιδεύει, μέσα από φτερωτές πτήσεις και ωκεάνια κύματα! Μην το χάσεις! Κάνε μια βόλτα στο διαδίκτυο να ψάξεις για δωρεάν προσκλήσεις! Κάτι ξέρω…

Αν βαριέσαι τον κόσμο και θες βόλτες, ξέρεις τι να κάνεις… Δεν υπάρχει ωραιότερη παραλία με βροχερό καιρό από αυτή της Θεσσαλονίκης!

Είσαι από το Βόλο ή από κάπου κοντά στη Θεσσαλία και στενοχωριέσαι για το πού θα πας; Άδικα! Μένεις σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας! Από πού να πρωτοξεκινήσω; Θάλασσα ή βουνό; Πήγαινε στην παραλία και περπάτησε από τον Άγιο Κωνσταντίνο ως και το λιμάνι! Η μέρα σου έφτιαξε ήδη! Κι αν ο καιρός δεν σου επιτρέπει να πας για μπάνιο ενώ οι παραλίες είναι άφθονες και πανέμορφες, ξέρεις ότι όλο και κάποια θα ξετρυπώσεις με λίγες ηλιαχτίδες στην πίσω πλευρά του Πηλίου.

Και όσα δεν έχεις κάνει, που άλλοι έρχονται στην πόλη σου μόνο και μόνο γι’αυτά, ευκαιρία να τα κάνεις τώρα. Για παράδειγμα έχεις πάρει ποτέ το τρενάκι που κάνει το γύρο του Πηλίου, το θρυλικό “Μουντζούρη”; Μετά από σημαντικά έργα ανακατασκευής λειτούργησε και πάλι το 1996! Η βόλτα του θα σου μείνει αξέχαστη.

Όσο για τη νυχτερινή διασέδαση; Τέτοιες μέρες εκεί, είναι ολοήμερο πάρτυ; Κάνω λάθος; Πήγαινε και ξεκίνα τα καταπληκτικά κοκτέηλ στο Groove, στο μικρό σου Κολωνάκι όπως το λες και μετά δεν έχεις καλύτερο από το να διασκδάσεις στο ανακαινισμένο παραθαλάσσιο club, Amaze, ως το πρωί!

Οκ, εσείς οι Πατρινές μας έχετε αποδείξει πόσο καλά περνάτε τις Απόκριες αλλά μπορείτε να κάνετε το ίδιο και αυτό το τριήμερο. Αν μέσα σου υπάρχει καλλιτεχνική φλέβα, μην παραλείψεις να πας το Σάββατο στην 2η ομαδική έκθεση φωτογραφίας με θέμα ”ΓΕΦΥΡΑ” που οργανώνει η φωτογραφική λέσχη Πάτρας ”Ηδύφως”. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στον χώρο ΠΟΙΚΙΛΗ ΣΤΟΑ που βρίσκεται στην διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 129. Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 και η είσοδος είναι δωρεάν.

Την Κυριακή κάνε μία βόλτα από την Πλατεία Τριών Συμμάχων και αργότερα στις 19:00 το απόγευμα οι Tumbleweed & Guests θα δώσουν μία καταπληκτική συναυλία στα πλαίσια του Super Rally. Κουνήσου ρυθμικά με blues, country και rock n’ roll ήχους. Μην το χάσεις!

Κάνε και μια βόλτα στο καημένο το Κάστρο που το’χεις παραμελήσει!

Όπου κι αν μένεις σίγουρα υπάρχει κάτι που δεν έχεις ανακαλύψει για τον τόπο σου! Δες θέτικα το ότι ξέμεινες στην πόλη σου ή στο χωριό σου (ακόμη καλύτερα) και απόλαυσε την ηρεμία που επικρατεί και το χρόνο που έχεις για νέες… ανακαλύψεις!

Ρεπορτάζ: Εβίτα Τσιλοχρήστου, Καλλιόπη Γεωργοπούλου.

Read More

And More