Η Μ. Τσουρή μιλά στο TLIFE για την πρόταση γάμου και εξομολογείται: «Έχω σκοπό να κάνω πολλά παιδιά!»

Για τη ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της Παναγιώτης Βασιλόπουλος τις ημέρες των γιορτών, τον παραδοσιακό γάμο που ονειρεύεται, αλλά και τα σενάρια για εγκυμοσύνη μίλησε η Μαρία Τσουρή στο TLIFE.

Η γνωστή αθλήτρια του πόλο, που λάτρεψε το κοινό μέσα από το «Dancing with the stars” περνά μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της και δεν το κρύβει. Η ίδια μιλά με αγάπη για τον σύντροφό της και γνωστό μπασκετμπολίστα και συγκινείται όταν αναφέρεται σ την πρόταση γάμου που της έκανε.

Πώς πέρασες τις ημέρες των γιορτών;
Περάσαμε πολύ όμορφα. Πήγαμε με τον Παναγιώτη λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, στο χωρίο του με την οικογένειά του και Πρωτοχρονιά κάναμε ρεβεγιόν στην Αθήνα. Ήταν ήρεμα και όμορφα με φίλους και οικογένεια.

Μέσα στις γιορτές έγινε και η πρόταση γάμου από τον σύντροφό σου. Πες μας τα συναισθήματά σου.
Όταν με ρωτούν για την πρόταση γάμου, η απάντησή μου είναι πως δεν θα ήθελα να μοιραστώ αυτές τις πολύ προσωπικές στιγμές με άλλους. Είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για εμένα και τον Παναγιώτη. Ήμασταν οι δυο μας και ήταν αλήθεια κάτι που δεν το περίμενα. Ήταν μια έκπληξη που μου έκανε ο Παναγιώτης. Εγώ δεν ήξερα απολύτως τίποτα, αλλά συγκινήθηκα και χάρηκα πολύ. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Πριν την πρόταση γάμου, ήμουν λίγο πιο κυνική για όλη αυτήν την ιστορία με το μονόπετρο, αλλά ήταν τελικά μια πολύ ρομαντική στιγμή.

Το μονόπετρο που σου έκανε δώρο το διαλέξατε μαζί;
Όχι ,εγώ δεν ήξερα για την πρόταση. Ο Παναγιώτης πήγε και το διάλεξε με κάποιους πολύ καλούς μας φίλους. Εγώ δεν το είχα δει καν, αλλά μου άρεσε πολύ. Εμένα εξάλλου, δεν με ενδιαφέρει και ούτε ρώτησα καν να μάθω πόσο κόστισε. Η κίνηση είναι αυτή που μετρά. Και ένα απλό δαχτυλίδι να ήταν και όχι μονόπετρο, πάλι δεν θα το αποχωριζόμουν ποτέ.

Έχετε αποφασίσει πότε θα γίνει ο γάμος;
Δεν έχουμε ακόμη πλάνο για το γάμο, γιατί και το πρόγραμμα του Παναγιώτη είναι πολύ δύσκολο. Είναι και χρονιά ολυμπιακών αγώνων φέτος και τα ωράρια θα είναι κουραστικά. Ακολουθούμε το πρόγραμμα των προπονήσεων και της ομάδας.

Θα κάνετε πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο;
Σίγουρα θα γίνει θρησκευτικός γάμος. Τώρα μπορεί να κάνουμε ένα πολιτικό νωρίτερα, αν δεν προλαβαίνουμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Η πρόταση γάμου δεν έγινε για να γίνει άμεσα ο γάμος. Δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνο κι εγώ αν θελήσω να οργανώσω ένα γάμο, θέλω να έχω στη διάθεση μου αρκετό χρόνο για να το κάνω.

Θα ήθελες ένα παραδοσιακό γάμο;
Δεν ξέρω για να πω την αλήθεια. Τώρα ετοιμάζουμε το γάμο μιας φίλης που θα γίνει το Σεπτέμβρη και έχω μπει στη διαδικασία να ψάχνω λίγο για νυφικά και όλα τα σχετικά του γάμου. Μου αρέσουν όλα αυτά. Θα ήθελα να φορέσω ένα εντυπωσιακό νυφικό. Είναι κάτι που δεν θα έχω την ευκαιρία να το ξαναβάλω. Είναι ιδιαίτερες στιγμής και για να είναι όνειρο πολλών γυναικών σημαίνει πως θα είναι μοναδικό.

Παράλληλα, αυτήν την περίοδο κυκλοφόρησε και μια φήμη πως είσαι έγκυος. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Το έχω ξανακούσει πολλές φορές αυτό, αλλά είναι λεπτό θέμα. Κι αν είμαι κι αν δεν είμαι δεν θέλω να το συζητώ, γιατί σε μια εγκυμοσύνη όλα μπορούν να συμβούν. Αν βγαίνουν δημοσιεύματα που λένε πως είμαι έγκυος, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εγώ δεν επιβεβαιώνω, ούτε απαντώ σε αυτά.

Παρόλα αυτά, θα ήθελες στο μέλλον να κάνεις παιδιά;

Έχω σκοπό να κάνω πολλά παιδιά, όχι ένα. αλλά στο μέλλον. Θα μου άρεσε να κάνω μεγάλη οικογένεια.

Η ευχή σου για τη φετινή χρονιά;
Εύχομαι να ηρεμήσουν τα πράγματα και η χρονιά που ήρθε, να μην είναι τόσο δύσκολη όσο η περασμένη.

Read More

And More