Η Δ. Nομικού στο TLIFE για τη νέα της εκπομπή και τη στήριξη του Χ. Χολίδη στις δύσκολες στγμές!

Στη Δούκισσα Νομικού έκανε ποδαρικό για το 2012 ο ΑΝΤ1! Ναι, ναι… Μπορεί να πέρασε κάποιες μέρες και στιγμές δυσάρεστες με τις εξελίξεις στο Αlter αλλά με τη νέα χρονιά άλλαξε και στα επαγγελματικά η τύχη της, γιατί στα προσωπικά όλα πηγαίνουν υπέροχα!

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε στο TLIFE για τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, κι έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα, Laugh Attack, αλλά και για το πόσο τη βοηθάει η ηρεμία που επικρατεί στην προσωπική της ζωή.

Τι σημαίνει το γέλιο για σένα και κατά πόσο το χρειαζόμαστε οι Έλληνες;

“Γέλιο για μένα σημαίνει ζωή! Όταν γελάω νιώθω ευτυχισμένη, νιώθω ζωντανή! Όλοι μας έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε λιγάκι! Οι δυσκολίες και τα προβλήματα μας πνίγουν και πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να ανασάνει! Πολλοί γελάνε με τα χάλια μας… Ε, φτάνει! Ας γελάσουμε και εμείς λίγο!”

Έχεις δηλώσει πως είσαι πολύ χαρούμενη με το νέο σου ξεκίνημα στο κανάλι του Αμαρουσίου. Περίμενες ότι μετά το ΑLTER θα έβρισκες τόσο γρήγορα νέα τηλεοπτική στέγη και μάλιστα σε ένα μεγάλο κανάλι σαν τον Ant1; Σου ταιριάζει το concept της εκπομπής;

“Όχι δεν το περίμενα… Ήρθε πολύ ξαφνικά και γρήγορα! Και τώρα που το σκέφτομαι ήρθε την πρώτη μέρα του χρόνου…! Το κόνσεπτ της εκπομπής θεωρώ πως είναι πολύ έξυπνο… Και διαφορετικό από ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα. Πιο χιουμοριστικό… Και αυτό είναι κάτι που με ιντριγκάρει!”

Τις δύσκολες μέρες που πέρασες με τις αρνητικές εξελίξεις στο Αλτερ σε βοήθησε το γεγονός ότι ήσουν καλά στα προσωπικά σου και στη σχέση σου με τον Χρήστο ή είναι κάτι που διαχωρίζεις τελείως;

“Θέλοντας ή μη, το ένα επηρεάζει το άλλο… Η αλήθεια είναι πως όταν είμαι καλά και ήρεμη στην προσωπική μου ζωή, παίρνω δύναμη και κουράγιο… Αντλώ δύναμη μέσα από ανθρώπους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Είναι το καταφύγιο μου. Είναι πολύ σημαντικό στις δυσκολες στιγμες , να νιωθεις πως έχεις ένα στήριγμα. Έχεις κάπου να βασιστείς…”

Read More

And More