Freaky Fortune στο TLIFE: Το συγκρότημα που κέρδισε την προσοχή του Perez Hilton!

Οι Freaky Fortune είναι ένα πολλά υποσχόμενο group που μόλις τώρα κυκλοφορεί το πρώτο του single, ένα καλοκαιρινό dance κομμάτι με αγγλικό στίχο και τίτλο “Our Destiny”. Είναι ο Θεόφιλος και ο Νικόλας που κατάφεραν να κερδίσουν τα πιο θετικά σχόλια από την πιο δηλητηριώδη γλώσσα του Χόλιγουντ, τον Perez Hilton.

Οι δύο ταλαντούχοι τραγουδιστές έχουν γίνει ήδη γνωστοί στην παγκόσμια διαδικτυακή κοινότητα με εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube, ιδιαίτερα αφότου κέρδισαν σε διαγωνισμό του διάσημου blogger.

“Εκτός απο δικά μας κομμάτια κάνουμε και covers από πολύ γνωστά mainstream τραγούδια και τα ανεβάζουμε στο YouTube. Οταν μάθαμε για τον διαγωνισμό του Perez Hilton για το τραγούδι της Katy Perry , “Part of me” αποφασίσαμε κατευθείαν να μπούμε στον διαγωνισμό και να κάνουμε και εμείς την δικιά μας διασκευή στο κομμάτι. Εμάς μας άρεσε το κομμάτι και μας ενέπνευσε στο να το διασκευάσουμε -κάτι πολύ σημαντικό για να πετύχει κάτι-. Έτσι λοιπόν χωρίς να το περιμένουμε πήραμε και την πρώτη θέση”, περιγράφουν στο TLIFE οι Freaky Fortune.

“Ο ίδιος ο Perez Hilton ανακοίνωσε τη νίκη μας μέσω του site του και δήλωσε ενθουσιασμένος για τον τρόπο που διασκευάσαμε το κομμάτι και για το προσεγμένο βίντεο που κάναμε για αυτό, λέγοντας πως είναι σίγουρος πως θα αρέσει πολύ στην Katy Perry . Μας έδωσε και προσωπικά συγχαρητήρια στο twitter. Όλο αυτό είναι κάτι που ακόμα πραγματικά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε”, συνεχίζουν οι δύο τραγουδιστές.

Πώς όμως δημιουργήθηκε το group; “Οι Freaky Fortune δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2011. Είχα ήδη κάποια κομμάτια στα σκαριά για ένα νέο Project που είχα στο μυαλό μου, είδα ένα video του Νίκου τυχαία στο YouTube του έκανα αμέσως την πρόταση για συνεργασία μέσω facebook”, εξηγεί στο TLIFE o Θεόφιλος.

“Κανονίσαμε για ένα καφέ στο κέντρο. Εκεί άκουσα τα κομμάτια του Θεόφιλου, ενθουσιάστηκα και είπα αμέσως το ναι! Από την επομένη κιόλας μέρα ξεκινήσαμε να ηχογραφούμε και να συνθέτουμε και μαζί νέο υλικό”, συμπληρώνει ο Νικόλας. “Η χημεία μεταξύ μας ήταν και παραμένει πραγματικά πολύ δυνατή και αυτό ήταν κάτι για το οποίο ήμασταν και οι δύο ενθουσιασμένοι για αυτό από την αρχή”, επισημαίνει ο Θεόφιλος.

Τα δύο παιδιά από αυτή την Παρασκευή θα εμφανίζονται στο Thalassa People Stage μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Ελένη Φουρείρα και τον Χρήστο Π. “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την συνεργασία αυτή, οι πρόβες έχουν ξεκινήσει, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και να σας δούμε όλους εκεί!”, μας λένε.

Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια, ο Νίκος και ο Θεόφιλος μας τα είπαν όλα! “Συνεχίζουμε να γράφουμε πολύ μουσική και να σχεδιάζουμε επόμενες διασκευές καθώς είναι κάτι που μας κράτα συνεχώς με ενέργεια και πολύ διάθεση! Έχουμε κάποια πράγματα στα σκαριά και προγραμματίζουμε την κυκλοφορία του δεύτερου μας single μέσα στο φθινόπωρο.”

Read More

And More