Παρθένης- Θάνου: Μυστικός γάμος στο δημαρχείο Γλυφάδας

Τελικά το ζευγάρι που μας εξέπληξε με το ειδύλλιό του, παντρεύτηκε χθες στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο της Γλυφάδας. Ο γάμος έγινε με άκρα μυστικότητα και όπως δήλωσε στο ΤLIFE ο δήμαρχος της Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, το ζευγάρι ήταν πολύ χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Συγκεκριμένα είπε: “Τον γάμο τον έκαναν σε πολύ στενό κύκλο, σαν δυο απλοί άνθρωποι, αξιοπρεπέστατα μακριά από τη δημοσιότητα. Ήταν μια προσωπική τους στιγμή άλλωστε… Ζήτησαν κι από μας να το κρατήσουμε μυστικό και θέλω να ευχαριστήσω και τους υπαλλήλους του Δήμου που δεν διέρρευσε κάτι, γιατί κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην προσωπική του ζωή. Για μας τιμητικό ήταν που έγινε ο γάμος εδώ, μην ξεχνάμε ότι η κυρία Θάνου έχει δοξάσει την Ελλάδα παγκόσμια και μας έχει κάνει όλους υπερήφανους…

Είχαν πει και οι ίδιοι ότι είναι μια προσωπική τους στιγμή κι ότι δεν χρειαζόταν η δημοσιοποίησή της… Νομίζω ότι πρέπει να γίνεται κατανοητό και σεβαστό αυτό το πράγμα. Είμαστε και υποχρεωμένοι να το κάνουμε σαν Δήμος… ήταν πολύ λίγα άτομα, στενός κύκλος. Πιο λίγα από δέκα! Κουμπάρες ήταν δυο κυρίες που υπέγραψαν, που δεν τις ξέρω…

Με πλησίασαν λίγες μέρες μέρε πριν, μου ζήτησαν να κάνω τον γάμο και είπα με μεγάλη μου χαρά. Κι αυτό έγινε!”

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την τελετή, το ζευγάρι με λίγους καλούς φίλους έκοψαν τη γαμήλια τούρτα στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται ο Αλέξανδρος!

Δες βίντεο από το γαμήλιο πάρτι:

Η είδηση του γάμου της ήταν τόσο ξαφνική όσο και η αναγγελία που είχε δημοσιευθεί πριν από λίγο καιρό στην εφημερίδα “Εστία”. Οι δυο τους αν και ήταν μαζί για αρκετό καιρό κρατούσαν πολύ χαμηλό προφίλ στη σχέση τους και προσπαθούσαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για τους πολύ κοντινούς φίλους τους ήταν γνωστό ότι είναι μαζί και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι. Οι φίλοι τους μιλάνε για ένα ταιριαστό ζευγάρι που παρόλο που είναι λίγο καιρό μαζί κατάλαβαν ότι πρέπει να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα του γάμου.

Πώς ξεκίνησε το ρομαντικό ειδύλλιο;
Μια δυνατή φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την ιστορία αγάπης του Αλέξανδρου Παρθένη και την Κατερίνας Θάνου. Οι δυο τους, ξεκίνησαν να κάνουν αρχικά παρέα και μάλιστα ο Αλέξανδρος στάθηκε στο πλευρό του της Κατερίνας στη δύσκολη περίοδο της ζωής της. Η γνωστή ολυμπιονίκης πέρασε πολύ άσχημες στιγμές με τη δικαστική διαμάχη που είχε και όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της, η περιπέτεια αυτή την έκανε πιο δυνατή και την βοήθησε να εκτιμήσει τους ανθρώπους που ήταν όλον αυτόν τον καιρό στο πλευρό τους.
Ο γνωστός ηθοποιός-μοντέλο στάθηκε κοντά της σε αυτές τις δυσκολίες και ήταν ο άνθρωπος που την έκανε να χαμογελά, ενώ κι εκείνος βρήκε τις δικές του ισορροπίες μέσα από τη σχέση τους. Έτσι, σιγά σιγά η φιλία αυτή εξελίχθηκε σε έρωτα κι έτσι οι δυο τους είναι μαζί πάνω από πέντε μήνες.
Όλον αυτόν τον καιρό ζούσαν την σχέση τους κανονικά, όπως όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια καταφέρνοντας όμως να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας Η Κατερίνα βρισκόταν πολύ συχνά στην γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας όπου δουλεύει υπεύθυνος ο αγαπημένος της Αλέξανδρος. Ενώ δεν είχε λείψει και από το πάρτι που είχε κάνει πριν λίγο καιρό το γνωστό μαγαζί για τα 4 χρονια λειτουργίας του.

Διάβασε τι είχε γίνει σε κοινή εμφάνιση του ζευγαριού


Το μονόπετρο και η πρόταση γάμου


Πριν λίγους μήνες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE είχε απαθανατίσει την Κατερίνα Θάνου σε απογευματινή της βόλτα στα Νότια Προάστια. Η ίδια έκανε τα ψώνια της χαλαρή και αμέριμνη ενώ στο δάχτυλό της έλαμπε το πανέμορφο μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της, όταν της έκανε την πρόταση γάμου.

Δες εδώ φωτογραφίες από το μονόπετρο της Κατερίνας Θάνου

Η αναγγελία του γάμου
Η αναγγελία του του γάμου τους έγινε από την εφημερίδα “Εστία” την Τρίτη 10/1: “Ο Αλέξανδρος Παρθένης, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείς εις Αθήνας, του Γεωργίου και της Μαρίας-Σταματίνας, το γένος Βογιατζή και η Αικατερίνη Θάνου, κάτοικος Γλυφάδας, γεννηθείσα εις Αθήνας, του Λάμπρου και της Ουρανίας, το γένος Κιτσούλη, πρόκειται να έρθουν σε γάμο που θα γίνει στη Γλυφάδα Αττικής”.
Το TLIFE είχε επικοινωνήσει τότε με τα γραφεία της εφημερίδας, όπου μας ενημέρωσαν πως η αγγελία γάμου είναι από το γνωστό ζευγάρι, το οποίο έστειλε μέσω mail την ανακοίνωση για τη δημοσίευση. Πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να κάνουν τον γάμο τους σε κλειστό κύκλο, όπως ακριβώς κι έγινε.
Να ζήσουν και καλούς απογόνους!

Read More

And More