Ποια είναι η αδερφή του Λάκη Γαβαλά, Νότα, που παραδόθηκε για χρέη, 7,7 εκ. ευρώ

Η Παναγιώτα Γαβαλά ή αλλιώς Νότα είναι η αδερφή του γνωστού επιχειρηματία. Ο Λάκης Γαβαλάς κρατείται στις φυλακές για χρέη προς το δημόσιο. Την ίδια ώρα η αδερφή του παραδίνεται αυθορμήτως στην αστυνομία για τον ίδιο λόγο. Το ύψος του χρέους της είναι 7,7 εκ ευρώ. (διάβασε εδώ περισσότερα)

Η Νότα έχει πολύ καλή σχέση με τον αδερφό της ενώ συνεργάζονται πολλά χρόνια και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ήταν για την ακρίβεια το δεξί του χέρι. Η ίδια διαχειριζόταν ένα μέρος της fashion αυτοκρατορίας που έφτιαξε ο επιχειρηματίας. Η κατάρρευσή της όπως είναι φυσικό την επηρεάζει άμεσα!

Η παρουσία της ήταν πάντα διακριτική παρόλο που δεν έχανε πολλά από τα κοσμικά γεγονότα. Η 50χρονη επιχειρηματίας ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, όπως άλλωστε και ο αδερφό της.

Η Νότα και ο Λάκης έχουν ακόμα μία αδερφή, την Νούλη. Ο Λάκης και οι δύο αδερφές του είχαν όμορφα παιδικά χρόνια και καλή μόρφωση αφού προέρχονταν από εύπορη οικογένεια.

Ο πρώην σύζυγός της δεύτερης αδερφής Κώστας Πανουσόπουλος ήταν μέχρι πρότινος οικονομικός διευθυντής της εταιρίας του Λάκη ενώ η ίδια ήταν υπεύθυνη στα καταστήματα με τα stock προϊόντα. Ωστόσο μία διαφωνία ήταν αρκετή για να ψυχραθούν μεταξύ τους και μάλιστα ο κ.Πανουσόπουλος να απολυθεί.

Κάπως έτσι η άριστη σχέση που είχαν τα τρία αδέρφια χάλασε και οι δύο να βρίσκονται υπόλογοι στη δικαιοσύνη. Το TLIFE εποικοινώνησε με την Μαρία Σαξιώνη, συνήγορο του κ. Γαβαλά η οποία δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω δηλώσεις και ότι αφορά την υπόθεση θα το πει στα δικαστήρια. Η ίδια αντιμετωπίζει τους δύο κατηγορουμένους σε κάθε άλλο από πολίτη και δεσμέυεται από το δικηγορικό απόρρητο στο να αποκαλύψει οποιαδήποτε στοιχείο.


O Λάκης και η Νότα σε εγκαίνια καταστήματός της εταιρίας τους το 2009


Σε κοσμική εκδήλωση με την Ελεονώρα Μελέτη (studio Panoulis)

Read More

And More