Ντ. Παπαδημητρίου – Ηλ. Βρεττός: Όλες οι εμφανίσεις στο Dancing with the stars 3 μέχρι τον τελικό!

Μπορεί η αναμονή να κράτησε καιρό αλλά το Dancing with the stars 3 κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού για 13+1 συνεχόμενα live. Tα αστέρια που πέρασαν από το φετινό show άφησαν το στίγμα τους αλλά οι δύο που κατάφεραν να παραμείνουν και αναμετρηθούν μέχρι το τελικό είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός.

Εκείνη ηθοποιός με ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της εγχώριας showbiz κι εκείνος ταλαντούχος τραγουδιστής. Με τον χορό δεν είχε κανένας από τους δυο ιδιαίτερη σχέση αποδείχτηκε όμως ότι «το έχουν». Από το πρώτο κιόλας live οι δυο τους είχαν την υψηλότερη βαθμολογία κάτι που κατάφεραν να κρατήσουν και στα επόμενα.

Τους χαρακτήρισαν από νωρίς ως τα δύο φαβορί του παιχνιδιού. Τόσο όμως η Ντορέττα όσο και ο Ηλίας δεν επαναπαύονταν στα θετικά σχόλια αλλά δούλευαν σκληρά και το αποτέλεσμα ήταν κάθε βδομάδα οι χορογραφίες τους να είναι ολοένα και πιο εντυπωσιακές!

Πάμε να τις θυμηθούμε και να ψηφίσουμε την καλύτερη;

Στο 1ο live στο δεν υπήρχε αποχώρηση και τα δύο παιδία χόρεψαν με την ψυχή τους κερδίζοντας τις πιο θετικές κριτικές

Οι εμφανίσεις τους στο 2ο live όπου πρώτη στη βαθμολογία ήταν η Ντορέττα η οποία μάλιστα απέσπασε και το πρώτο 7αρι του παιχνιδιού! Ο Ηλίας ήταν ο δεύτερος!

Οι εμφανίσεις τους στο 3ο live. Ο Ηλίας απέσπασε το πρώτο 8αρι της σεζόν όμως αυτή τη φορά ισοφάρισαν στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς!

Η εμφάνιση της Ντορέττας στο 4ο live την έφερε πρώτη στην βαθμολογική κατάταξη.

Τα χορευτικά τους στο 5ο live

Τι χόρεψαν στο 6ο live και έδωσε και πάλι στη Ντορέττα την πρώτη θέση αφού πήρε και τα πρώτα 9αρια

Οι εμφανίσεις τους στο 7ο live με πρώτο στην κατάταξη τον Ηλία

Τα χορευτικά τους στο 8ο live όπου η Ντορέττα τερμάτισε πάλι πρώτη έχοντας κατακτήσει το πρώτο δεκάρι του show από το Γιάννη Λάτσιο

Το 9ο live και οι εμφανίσεις τους που τους αφήνουν σταθερά στις πρώτες δύο θέσεις με την κυρία να προηγείται

Η εμφάνισή τους στο 10ο live

Τα χορευτικά τους στο 11ο live όπου είχαν από δύο χορογραφίες ο καθένας. Η όμορφη ηθοποιός κατάφερε να πάρει πέντε δεκάρια, το πρώτο άριστα του φετινού Dancing (για την δεύτερη χορογραφία)

Οι εμφανίσεις τους στο 12ο live. Στον προημιτελικό του show χόρεψαν και τριο, με την Ευγενία Μανωλίδου και την Ματθίλδη Μαγγίρα

Το 13 live και οι εμφανίσεις τους στον ημιτελικό που τους οδήγησαν στο τελευταίο show της σεζόν

Το 14ο Live είναι και το τελευταίο για φέτος! Δες τις εμφανίσεις τους στον τελικό

Εσένα ποια εμφάνιση σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More