X. Φερεντίνος: ”Χρωστάω περισσότερα απ’όσα βγάζω”!

Ο Χρήστος Φερεντίνος μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ! για το ξεκίνημά του και απαντά στο αν έχει βγάλει χρήματα από την τηλεόραση: ”Γενικά είμαι ευχαριστημένως. Δεν ξεχνώ και πώς ξεκίνησα: Εξάρχεια, φοιτητής της Νομικής, χωρίς μία, με πολλές δυσκολίες. Αυτή την εικόνα την έχω πάντα στο μυαλό μου. Δεν θέλησα ποτέ να επαναπαυθώ και να χάσω τη διάθεσή μου να είμαι δημιουργικός στη δουλειά μου. Τα οικονομικά μου βελτιώθηκαν πολύ, αλλά δεν έχει λυθεί τίποτα. Είναι δεδομένο πως, όσο αυξάνονται τα έσοδά σου, μεγαλώνουν και οι ανάγκες σου. Τότε που δεν χρωστούσα πουθενά ήμουν καλύτερα οικονομικά απ’ότι τώρα, που χρωστάω περισσότερα απ’όσα βγάζω”.

Από όλα τα πράγματα που έχει κάνει στον χώρο αυτό που έχει αγαπήσει περισσότερο είναι το Deal γιατί θεωρεί πως του ταιριάζει. Αποκαλύπτει επίσης πως του είχε γίνει πρόταση να κάνει πρωινό πριν από τη Βίκυ Καγιά και τους Καραμερο – Χαριτάτους αλλά αρνήθηκε. Τι κάνει στην καθημερινή του ζωή; ”Είμαι οικογενειακός τύπος και δεν είμαι ιδιαίτερα σπάταλος. Έχουμε κάνει μια μουσική σκηνή στο Μοναστηράκι το Nueva Trova με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Εκεί είναι το στέκι μας, μαζευόμαστε και περνάμε καλά”, απαντά.

Για τη νέα χρονιά εύχεται: ”Να μην παραλύει η χώρα από τις απεργίες και να μην πλακώνουν όποιον πολιτικό βλέπουν μπροστά τους. Λίγη ψυχραιμία μπορεί και να έρθουν πολύ χειρότερα”.

Read More

And More