Η ομοφυλοφιλική σχέση της Kate Moss!

Τη διεθνή showbiz απασχολεί η βασίλισσα της πασαρέλας Kate Moss, της οποίας οι ερωτικές προτιμήσεις δεν περιορίζονται απ’ ότι φαίνεται μόνο στους άνδρες.

Ο λόγος για την ερωτική περιπέτεια που είχε στο Μιλάνο με την 45χρονη τραγουδίστρια Courtney Love, πριν από δέκα χρόνια, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της. H γνωστή τραγουδίστρια είχε αναφερθεί και στο παρελθόν σε αυτήν τη λεσβιακή σχέση, αλλά δεν είχε αποκαλύψει πως η ερωτική της σύντροφος ήταν η Kate Moss.

“Ήταν η Kate Moss. Εκείνη το έχει αναφέρει και δεν την ενοχλεί. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα αν το πω”, δηλώνει η Love σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Hot Press”.

Η συγκεκριμένη δήλωση έσκασε σαν “βόμβα”, τη στιγμή που το γνωσό μοντέλο Kate Moss, βρίσκεται σε νέες περιπέτειες μετά το σπάσιμο της αποχέτευσης του σπιτιού της, που την αναγκάσε να μετακομίσει.

Η διάσημη Αγγλίδα καλλονή που πρόσφατα είχε πέσει θύμα κλοπής, βρίσκεται και πάλι μπροστά σε μια κακοτυχία και αναγκάζεται να δει το σπίτι της να πλημμυρίζει!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόγειο του σπιτιού της, έσπασε μια σωλήνα από την αποχέτευση και το διαμέρισμα γέμισε βρόμικα νερά, καταστρέφοντας έπιπλα και προσωπικά αντικείμενα της Moss.

Η 36χρονη Αγγλίδα μετακόμισε προσωρινά σε κάποια φίλη της μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά, που ξεπερνά τα 160,000 δολάρια.

Η Kate Moss είναι πολύ αναστατωμένη από το περιστατικό, λέει άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον. “Η Κate είναι πολύ αναστατωμένη. Το σπίτι μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη. παντού υπάρχει λάσπη και λύματα από την αποχέτευση”, αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως πριν από λίγο καιρό, το γνωστό μοντέλο είχε πληρώσει ένα μεγάλο ποσό για να βάψει τους τοίχους του σπιτιού που τώρα καταστράφηκαν.

Read More

And More