Ράπερ Bo: “Έκανα ντους σε σπίτια φίλων μου”!

Ο Bo γεννήθηκε στη Γερμανία και στα 13 του επέστρεψε στην Ελλάδα με τη μητέρα του και την κατά 2 χρόνια μικρότερη αδερφή του ενώ οι γονείς του χώρισαν ένα χρόνο μετά.

Ο Bo έμεινε μαζί με την αδερφή του στο πατρικό τους στη Θεσσαλονίκη και είχαν τη βοήθεια του παππού και της γιαγιάς. Παράτησαν το σχολείο στο γυμνάσιο γιατί έπρεπε να εργαστούν για να τα βγάλουν πέρα. “Αρχίσαμε να δουλεύουμε, εκείνη σε ένα ζαχαροπλαστείο και εγώ από δω και από κει, μέχρι που στα 17 μου άρχισα να δουλεύω στα μπουζούκια”, είπε στο περιοδικό People.

Ο ράπερ ανέφερε ότι αν και μεγάλωσαν χωρίς τους γονείς τους, κατάφεραν να μείνουν μακρυά από κακοτοπιές. “Με τα ναρκωτικά δεν μπλέξαμε ποτέ, γιατί στην οικογένεια είχαμε δύο ξαδέρφια που είχαν μπλέξει, που έκαναν φυλακή, που δημιουργούσαν φασαρίες. Καταλαβαίναμε ότι δεν ήταν μαγκιά να καταντήσουμε έτσι. Δε θέλαμε ζωή με αλητεία.”

Το 1992 ξεκίνησε να δουλεύει στο Σκορπιό στη Θεσσαλονίκη ως χορευτής, χορογράφος και ράπερ, ενώ το 1996 αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα χωρίς χρήματα και χωρίς να έχει κάπου να μείνει. “Έμεινα σε στούντιο ηχογραφήσεων για ένα χρόνο και έκανα ντουζ σε σπίτια φίλων”.

Ο Βο αποκάλυψε επίσης ότι στο παρελθόν έχει υπάρξει παντρεμένος για τρία χρόνια και ο γάμος έληξε πριν από μια πενταετία. “Δε θεωρώ πια ότι ο γάμος σαν πράξη είναι απαραίτητος.” Από την άλλη δεν κρύβει ότι θέλει να αποκτήσει οικογένεια. “Έχει ξυπνήσει το πατρικό μου ένστικτο, το αισθάνομαι”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People.

Read More

And More