Το party της Μαστροκώστα πριν το γάμο! Πού βρίσκεται τώρα;

Χθες το βράδυ, η Γωγώ μαζί με τον Τραϊανό, έδωσαν ένα coctail party για 15 εκλεκτούς καλεσμένους στο μουσείο Νάσιουτζικ, όπου θα γίνει και ο γάμος. Αναμεσά τους ήταν και η κάμερα του “Αξίζει να το δεις”, που θα μας μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες από το αποκλειστικό ρεπορτάζ σήμερα στις 16:15.

Ανάμεσα στους καλεσμένους του λαμπερού ζευγαριού ήταν και η πολύ καλή φίλη αλλά και μία από τις κουμπάρες της Γωγώς, Ελένη Μπούση, που την βλέπετε μαζί της στη φωτογραφία. Η Ελένη είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για την Γωγώ και στάθηκε στο πλάι της σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Μάλιστα όσο η Γωγώ βρισκόταν στο Σικάγο, έμενε στο σπίτι της Ελένης.

Η Γωγώ θα έχει τέσσερις κουμπάρους για το γάμο και τη βάφτιση. Η Ελένη θα είναι η μία κουμπάρα στο γάμο.

Η Γωγώ μιλάει για το καταπληκτικό νυφικό της και για τη μεγάλη της αγάπη, που δεν είναι άλλη από την κορούλα της Βικτώρια!

Στο party ήταν και ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο οποίος σήμερα το βράδυ στη δεξίωση πρόκειται και να τραγουδήσει.

Η Γωγώ μαζί με τον Τραϊανό και την κορη τους, Βικτώρια, έμειναν από χτες σε σουίτα του μουσείου κι έτσι δεν θα τους δούμε να κάνουνε κάποια είσοδο πριν την τελετή!

Περισσότερες λεπτομέρειες στο “Αξίζει να το δεις” αλλά και την ώρα του γάμου στο TLIFE, που θα βρίσκεται εκεί και θα σας μεταφέρει την παραμικρή λεπτομέρεια!

Το βράδυ παντρεύεται και η Βάσια Λόη με το Νίκο Μαδιά και η δεξίωση θα γίνει στο καλοκαιρινό club-restaurant Island. To TLIFE θα βρίσκεται και εκεί! Μάθε τις λεπτομέρειες και των δύο γάμων!

Read More

And More