Η καταπληκτική φωτογραφία των εξάδυμων που συγκίνησε την Oprah!

Λένε πως μια εικόνα, ισούται με χίλιες λέξεις, αλλά μια γυναίκα πιστεύει πως η συγκεκριμένη ισούται με εκατοντάδες χιλιάδες. Η δημοφιλής παρουσιάστρια Oprah Winfrey, προσέφερε απόψε στην οικογένεια McGhee, 240.000€ και τους έκανε δώρο ένα – γαμήλιο- ταξίδι στο Λας Βέγκας, παρόλο που το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από 11 χρόνια.

Το ζευγάρι, που αποτελείται από την Mia και τον Rozonnο McGhee, σύμφωνα με την Daily Mail, και τα εξάδυμά τους, Olivia, Madison, Rozonno Jr, Josiah, Elijah και Isaac, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της Oprah. Οι 8 τους, έστρεψαν το ενδιαφέρον όλων πάνω τους, ύστερα από την δημοσίευση της φωτογραφίας που απεικονίζει όλη την οικογένεια, στο Facebook. Ο καθένας θα ήθελε να τους γνωρίσει. Όλοι όσοι είδαν αυτή τη φωτογραφία, αγάπησαν την οικογένεια χωρίς να τους γνωρίζουν.

Όπως αποκάλυψε η οικογένεια McGhee στην Οprah, ελάχιστοι άνθρωποι τους προσέφεραν την οικονομική ενίσχυση που χρειάζονταν. Το ζευγάρι εξήγησε στην εκπομπή πως τα έξοδά τους, προκειμένουν να φροντίσουν τα έξι παιδιά τους είναι πάρα πολύ μεγάλα, αφού καθημερινά, χρειάζονται 50 πάνες και 30 φιάλες γάλα. Και οι δυο τους, όπως ανέφεραν, κατάγονται από χαμηλού οικονομικού και ποιοτικού επιπέδου οικογένειας, παντρεύτηκαν όταν η Mia ήταν 18 ετών και ο Rozonnο 19, με σκοπό να δημιουργήσουν μια οικογένεια καλύτερη από αυτή στην οποία μεγάλωσαν.

Την ίδια μέρα μάλιστα, στην εκπομπή της Opra ήταν και η Celine Dion, η οποία με τη σειρά της προσέφερε στην οικογένεια εισιτήρια για το show όπου πρωταγωνιστεί, στην πρώτη σειρά, για εκείνους και τους φίλους τους.

Read More

And More