Σ. Φασουλής στον Κωστόπουλο: “Δεν θα κατεβάσω τον Σάκη στην Επίδαυρο!”

Την απάντηση του σε όσους ήθελαν τον Σάκη Ρουβά να κατεβαίνει στην Επίδαυρο με σκηνοθέτη τον Σταμάτη Φασουλή, έδωσε ο γνωστός καλλιτέχνης σε συνέντευξή του στον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Σταμάτης Φασουλής βρέθηκε χθες στην εκπομπή “Βράδυ” και έβαλε τέλος στις φήμες.

Μιλώντας για το επίμαχο θέμα, ο ίδιος ανέφερε: “Δεν ισχύει. Θα ήθελα πάρα πολύ να ήταν ο Σάκης και να βγεί κάποια στιγμή με μία λύρα και να τραγουδήσει σαν Απόλλωνας. Δεν μπορείς να πεις τώρα στον Σάκη “έλα να τραγουδήσεις αυτό”. Θα ήταν και αμαρτία. Ελπίζω κάποια στιγμή να συνεργαστούμε σε κάτι άλλο με τον Σάκη και πολύ καλύτερα. Γιατί είναι ένας άνθρωπος που τον ξέρω από μικρό και τον αγαπάω πάρα πολύ και τον εκτιμώ αφάνταστα, για τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζει την δουλειά του. Εδώ στην Ελλάδα συνήθως οι μέτριοι κατατάσσουν αυτούς που έχουν καταφέρει κάτι. Και τον Σάκη τον κατατάσσουν σε κάτι ελαφρύ. Ας κάνουν με την ίδια σοβαρότητα που κάνει ο Σάκης το βαρύ τους και μετά ας μιλήσουν”.
Ακόμη, έχοντας ανεβάσει την Ζέτα Μακρυπούλια και την Βίκυ Καγιά σε σημαντικές παραστάσεις, κατηγόρησε όσους τις επικρίνουν, αποκαλύπτοντας ότι κατά βάθος όλοι αυτοί “τις ζηλεύουν και θέλουν να τους μοιάσουν”.
Όσο για την κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ του Χρήστου Λούλη και της Ζέτας Μακρυπούλια, ο καταξιωμένος σκηνοθέτης είπε το εξής: “Δεν μπορώ να ψέξω τον Λούλη αλλά ούτε και να υποτιμήσω την Ζέτα, την οποία θαυμάζω. Είναι αξιοθαύμαστη και μόνο με την παρουσία της”.
Τέλος, στην ερώτηση πως νιώθει για το παρελθόν του και αν ανατρέχει κάποιες στιγμές σε αυτό, ο Σταμάτης Φασουλής εξομολογήθηκε: “Δεν ασχολούμαι πολύ με το παρελθόν. Σχεδόν καθόλου. Με καταθλίβει, είτε γιατί δεν είμαι έτσι όπως ήμουν, είτε γιατί ήμουν έτσι όπως είμαι”.

Read More

And More