ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SOS Cooking: Κέρδισε μια θέση στα σεμινάρια της Μυρσίνης Λαμπράκη

Ξέρεις πως γίνεται η κρεμ μπρουλέ; Έχεις ιδέα τι είναι το μπεν μαρί; Κέρδισε σεμινάρια μαγειρικής από την Μυρσίνη Λαμπράκη. Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις τα πάντα για την μαγειρική μέσα από ειδικά σεμινάρια.

Η Μυρσίνη Λαμπράκη προσκαλεί 5 τυχερές, μέσα από διαγωνισμό, στα σεμινάρια S.O.S. Cooking που θα διαρκέσουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Κάθε σεμινάριο κοστίζει 70€ και έχει διαφορετική θεματική, που απαντά στις διαφορετικές ανάγκες του καθενός.

Δες τη λίστα με τα σεμινάρια για να επιλέξεις εκείνο που σε ενδιαφέρει περισσότερο κάνοντας κλικ εδώ!

Θέλοντας και μη οι περισσότεροι από εμάς μάθαμε τα τελευταία χρόνια τι σημαίνει μοριακή κουζίνα, μάθαμε να κρίνουμε πότε μια τουίλ είναι αρκετά τραγανή, ενώ οι κρύες βελουτέ άλλαξαν τη ζωή μας. Πόσοι από εμάς όμως δοκίμασαν πραγματικά να μαγειρέψουν κάποιο από όλα αυτά τα εξεζητημένα πιάτα; Μήπως πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά;

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, η Μυρσίνη και οι συνεργάτες της σου συστήνουν τους πιο νόστιμους τρόπους για να τα βγάλεις πέρα ως εργαζόμενη γυναίκα που πρέπει να ετοιμάσεις το πασχαλινό τραπέζι και γενικά ως νέος άνθρωπος του 2011 που μπορεί να έχεις δοκιμάσει άπειρα chutneys, αλλά δεν έχεις ιδέα πώς να φτιάξουμε ένα απλό αυγολέμονο!

Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν το απόγευμα της ίδια ημέρας από το TLIFE.

Info: Εκθεσιακός χώρος: Alta Linea, Λ. Βουλιαγμένης 589, Αργυρούπολη
Πληροφορίες: 210 4904363, 210 6148684, 6948 288852, www.mirsini.gr, www.soscooking.gr

Read More

And More