Γιατί έγινε έξαλλη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με τους δημοσιογράφους; Δες πως υπερασπίστηκε τη Ζέτα!

Η φιλία της Ζέτας Μακρυπούλια και της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου είναι γνωστή. Οι δυο φίλες περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μαζί τους επιτρέπουν οι απαιτητικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και στηρίζουν η μια την άλλη.

Χθες η Ελισάβετ αφού τόνισε ότι οι καλύτερές της φίλες είναι η Κατερίνα Λέχου και η Ζέτα Μακρυπούλια, έσπευσε να μαλώσει τους δημοσιογράφους γιατί φέρονται σκληρά στη Ζέτα και δήλωσε πως καλό θα ήταν αφού την αγαπάνε όπως λένε να το δείχνουν κιόλας….

“Ασχολείστε με τη Ζέτα σαν να είναι αξιοπεργίεργο ον”, είπε η Ελισάβετ όταν οι δημοσιογράφοι έφεραν την κουβέντα στη Ζέτα. “Η Ζέτα κάνει τη δουλειά της και κάθε εμφάνισή της σημαίνει κάτι. Δε βγαίνει έξω για να πάει για ψώνια με τον κότσο“! Προφανώς η ηθοποιός ενοχλήθηκε από τα ατελείωτα σχόλια που γίνονται από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης για κάθε εμφάνιση της Ζέτας στο Dancing και αποφάσισε να το μοιραστεί με τους δημοσιογράφους.

“Με το που αναπνέει η Ζέτα πάντα έχετε κάτι να πείτε” συνέχισε η Ελισάβετ. Και όταν ρωτήθηκε αν η Ζέτα στεναχωριέται με τα σχόλια που λέγονται και γράφονται για εκείνη, απάντησε “Εσείς τι λέτε”;

Δες το βίντεο όπου φαίνεται ο η αγαπημένη μας Ζουμπουλία του “Παρα πέντε” είναι πραγματικά εκνευρισμένη…

Read More

And More