Σοκ! Αλεπού επιτέθηκε σε δίδυμα μωρά!

Τον τρόμο έσπειρε στο Λονδίνο η επίθεση που δέχτηκαν τα δίδυμα μωρά μιας οικογένειας και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Ο δράστης ήταν μια… αλεπού!

Η Isabella και η Lola, τα δυο μωρά εννέα μηνών της οικογένειας Koupparis δέχτηκαν την επίθεση μιας αλεπούς, ενώ βρίσκονταν στο δωμάτιο τους. Σύμφωνα με τη μητέρα τους, τα δυο κοριτσάκια είχαν κοιμηθεί στον πάνω όροφο του σπιτιού, όταν η αλεπού μπήκε από την πόρτα που είχαν αφήσει ανοιχτή στο σπίτι λόγω ζέστης. Οι γονείς βρίσκονταν στον καναπέ και έβλεπαν τηλεόραση και έτσι δεν κατάλαβαν την παρουσία του ζώου που είχε τρυπώσει στο σπίτι.

Όταν κατάλαβαν τι είχε συμβει κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και μετάφεραν τα παιδιά στο νοσοκομείο. Εκεί τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η κατάσταση τους κρίνεται “σοβαρή αλλά στάσιμη”, λέει η μητέρα τους, Paulina Koupparis και αναφέρει ότι το ένα κοριτσάκι είχε ένα τραύμα στο μάτι, ενώ το άλλο χειρουρήθηκε στον ώμο του.

Οι γονείς τους είναι συντετριμμένοι! “Περιμένουμε να δουμε πώς τα πάνε. Θέλουμε να γίνουν γρήγορα καλά”, είπε η μητέρα τους, που δεν φεύγει λεπτό από κοντά τους.

Παράλληλα, οι αρχές που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό, ζήτησαν να μπουν παγίδες στους κήπους των σπιτιών της περιοχής για να αποτρέψουν πιθανή επίθεση του ζώου και σε άλλα παιδιά.

Η μητέρα των παιδιών Paulina Koupparis!

Το σπίτι που έγινε η επίθεση!

Τοποθέτησαν παγίδες για να πιάσουν την αλεπού!

Read More

And More