Ο γάμος της κόρης του Κ. Λαλιώτη! Δες φωτογραφίες

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το Σάββατο η κόρη του Κώστα και της Μαρίνας Λαλιώτη. Η Νίκη Λαλιώτη παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Χρήστο Ντεγιάννη, σε μια λιτή τελετή, σε ένα μικρό εξωκκλήσι τον Αγιάννη στα Δολιανά Αρκαδίας.
Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από μερικά χρόνια μέσω κοινών γνωστών και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά επέλεξε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης σε μια ρομαντική τελετή. Καλεσμένοι ηταν μόνο στενοί φίλοι των δυο οικογενειών και οι προσκεκλημένοι δεν ξεπερνούσαν τους 150.
Η Νίκη Λαλιώτη έχει σπουδάσει Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει μεταπτυχιακό από το Νew York City University. Εργάζεται στην εταιρία δημοσίων σχέσεων του Κωνσταντίνου Καφίρη. Είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και παρόλο που π[ολλές φορές συμμετέχει σε κοσμικά events, προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ο γαμπρός Χρήστος Ντεγιάννης είναι ανιψιός του δικαστή Ντεγιάννη που δίκασε τους πρωταίτιους της χούντας. Στην τελετη βρέθηκαν οι: Ρέππας, Σκανδαλίδης, Σιφουνάκης, Παπουτσής, Ευθυμίου, Σεραφείμ Φιντανίδης και το ζεύγος Νταλάρα.

Το TLIFE επικοινώνησε με συνεργάτες του κ. Λαλιώτη που μας ενημέρωσαν πως η οικογένεια επέλεξε να κάνει μια λιτή τελετή και δεν ήθελε να δωθεί δημοσιότητα στο θέμα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είναι ευτυχισμένο το ζευγάρι.

Ακόμη, σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία”, κουμπάροι ήταν οι τέσσερις άνθρωποι που έφεραν κοντά τη Νίκη και τον Χρήστο πριν από δέκα χρόνια, όταν συναντήθηκαν οι δρόμοι τους για πρώτη φορά. 0 λόγος για τις δύο φίλες της νύφης, Χριστίνα Παππά και Λένια Μπουτάρη, και τους Γιώργο Καλυβίτη και Δημήτρη Βρανόπουλο, φίλους του γαμπρού.

Η Νίκη Λαλιώτη έφθασε στην εκκλησία με συνοδεία μουσικών οργάνων και φορούσε ένα απλό και κομψό νυφικό, σχεδιασμένο από τους Deux Hommes, ενώ το μπουκέτο της είχε φτιαχτεί από αγριολούλουδα της περιοχής. Οι βέρες του ζευγαριού αγοράστηκαν από τον οίκο κοσμημάτων Νίκος Κούλης, απ’ όπου είχε ψωνίσει ο Χρήστος Ντεγιάννης και το μονόπετρο της αγαπημένης του, το οποίο συνόδευσε την πρόταση γάμου που της έκανε πριν από μερικούς μήνες.
Τα λουλούδια για τον στολισμό προέρχονται από τους αγρούς της περιοχής και το μενού της ταβέρνας περιελάμβανε ψητά, κοκορέτσι και τα συνηθισμένα τοπικά εδέσματα που προσφέρουν στους γάμους. Οι γυναίκες του χωριού ετοίμασαν τις πίτες, το ψωμί, αλλά και τα παραδοσιακά γλυκά, όπως οι φημισμένες δίπλες και τα αμυγδαλωτά.
Αμέσως μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε γλέντι με μουσικά όργανα που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες στον προαύλιο χώρο του πετρόκτιστου ξενώνα “1821”. Είχε προηγηθεί και προγαμήλιο γλέντι σε ταβέρνα του χωριού, με τα τραπέζια να έχουν κατακλύσει όλο το χωριό. στην πλατεία του χωριού, ακολουθώντας τα παραδοσιακά έθιμα.
Προς το παρόν, το νιόπαντρο ζευγάρι δεν σχεδιάζει άμεσα να κάνει γαμήλιο ταξίδι. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αφήσουν το πατρικό σπίτι του Κώστα Λαλιώτη στην Αρκαδία και να επιστρέψουν στο διαμέρισμα τους, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στις δουλειές τους.

Δες φωτογραφίες από arcadiavoice.gr;


Ο Κώστας Λαλιώτης με την σύζυγό του παρακολουθούν το μυστήριο…

Το TLIFΕ τους εύχεται να ζήσουν!

Read More

And More