V. Beckham: Γιατί προγραμμάτισε να γεννήσει σήμερα;

Έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο κοριτσάκι της είναι η Victoria Beckham. Η διάσημη σχεδιάστρια και ο σύζυγός της David, περιμένουν σήμερα την γέννηση του τέταρτου παιδιού τους.

Η Victoria που έχει μπει στο μήνα της, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει προγραμματίσει να γεννήσει σήμερα με καισαρική τομή. Η απόφαση για την ημερομηνία γέννησης του μωρού ήταν κοινή επιλογή του David και της Victoria Beckham και πρόκειται για μια συμβολική ημερομηνία. Όπως έχει αναφέρει και το ζευγάρι η 4η Ιουλίου σημαίνει πολλά και για τους δυο, αφού είναι η μέρα της επετείου του γάμου της, αλλά και η Ημέρα Ανεξαρτησίας της Αμερικής.

Οι δυο τους, πάντως, που έχουν ήδη τρία πανέμορφα αγοράκια, τον Brooklyn, τον Romeo και τον Cruz περιμένουν με ανυπομονησία το κοριτσάκι. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο γνωστός ποδοσφαιριστής είπε πως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά τώρα και το σπίτι έχει γεμίσει με ροζ πράγματα και ρουχαλάκια.
Όσο για την Victoria δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της και φαίνεται πως έχει αποφασίσει αυτήν τη φορά να θηλάσει κανονικά το μωράκι της.
Εμείς να ευχηθούμε με το καλό να έρθει το μωράκι!

Read More

And More