Οδηγός επιβίωσης γυναικών κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ!

”Αρχίζει το ματς, αδειάζουν οι δρόμοι, η ώρα ζυγώνει…”, τραγουδάει γεμάτος χαρά ο καλός σου κι εσύ είσαι να πεθάνεις που ο αγαπημένος σου θα μεταμορφωθεί για λίγο σε ένα αγενές πλάσμα που θα αδιαφορεί για σένα και θα βρίζει σε κάθε φάουλ. Μετά λοιπόν από το προειδοποιητικό e-mail που μας έστειλαν οι άντρες σχετικά με το πώς πρέπει να τους φερόμαστε κατά τη διάρκεια του μουντιάλ, οι γυναίκες περνάμε στην αντεπίθεση!

Το Τlife ετοίμασε για σένα έναν οδηγό ”επιβίωσης”, για τις γυναίκες για τις μαύρες μέρες του μουντιάλ. Όσο λοιπόν το καμάρι σου θα είναι κολλημένο με την μπάλα, εσύ έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου αλλά και στις φίλες σου.

”Χριστέ μου, δεν είναι μία μέρα, ούτε δύο, ούτε τρεις, είναι ένας ολόκληρος μήνας Μουντιάλ”, σκέφτεσαι κι εμείς σου απαντάμε ”Ε, και”; Η βασική εντολή είναι μία! Ού κλειστείς μέσα κατά τη διάρκεια του τρισκατάρατου Μουντιάλ! Διάβασε τις προτάσεις του Tlife και αν της ακολουθήσεις να είσαι σίγουρη πως θα ανυπομονείς να έρθει η επόμενη τετραετία (κάθε τέσσερα χρόνια είναι το μουντιάλ, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις)!

Ξεκινάμε λοιπόν και φύγαμε για σινεμά!

Πόσο καιρό έχεις να πάρεις τις κολλητές σου από το χέρι και να πάτε σινεμά; Οι επιλογές είναι πολλές κι εμείς σου προτείνουμε δύο κατ’εξοχήν γυναικείες ταινίες. Sex and the City 2 και Coco before Chanel!

Πάμε μπαρότσαρκα…

Φόρεσε το πιο sexy φόρεμα σου, το ακριβό σου άρωμα, πιάσε κότσο το μαλλί και πήγαινε με τις φίλες σου μπαρότσαρκα, όπως παλιά. Έτσι θα θυμηθείτε ιστορίες του παρελθόντος και θα αναζωογονηθείτε με το φλερτ των επίδοξων εραστών σας (αν ξέχασε κανένας ότι έχει ποδόσφαιρο και βγήκε έξω).

Βραδινό μπανάκι!

Τι πιο ωραίο από ένα αναζωογονητικό μπανάκι στην θάλασσα κάτω από το φως του φεγγαριού; Πάρε μαζί και το ΜΡ3 σου και θα περάσεις τέλεια!

Ώρα για beaute…

Όσο ο δικός σου θα αποκτά κοιλίτσα με τις μπύρες και τις πίτσες που θα καταναλώνει συνέχεια, εσύ μάζεψε τις κολλητές σου και κάντε peeling, φτιάξτε μάσκες ομορφιάς, κάντε αποτρίχωση, self tanning,δοκιμάστε να κάνετε η μία πεντικιούρ στην άλλη κτλ. Έτσι και θα γελάσετε με τις γκριμάτσες σας, αλλά και θα ενθουσιαστείτε όταν δείτε τα είδωλα σας στον καθρέφτη.

Δες κι εσύ Μουντιάλ!

Δες κι εσύ μουντιάλ αλλά όχι μαζί του! Για άλλη μια φορά θα χρειαστείς τις κολλητές σου. Φτιάξτε ποπ κορν και καθήστε μόνες σας στον καναπέ να απολαύσετε 22 καλογυμνασμένους άντρες να τρέχουν, να σκύβουν, να ιδρώνουν και να αλλάζουν φανέλες. Σ’αρέσει ε;

Μόνη στην μπανιέρα…

Το άγχος της καθημερινότητας σε συνδυασμό με το να δεις τον καλό σου, σου στερούν μικρές αναγκαίες απολαύσεις, όπως είναι αυτή ενός χαλαρωτικού αφρόλουτρου. Γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό, πρόσθεσε αιθέραια έλαια, βάλε απαλή μουσική και πιες ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Βγαίνοντας θα νιώσεις άλλος άνθρωπος!

Μετά απο αυτά μήπως πρέπει να βλέπεις το Μουντιάλ με άλλο μάτι;

Read More

And More