Βάσω Κολυδά: “Δεν παίρνω τα τρελά χρήματα και πολλές φορές αγχώνομαι αρκετά!”

Είναι το κορίτσι που αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη στις τηλεοπτικές οθόνες μας μέσα από το Κους- Κους. Παράλληλα, σπουδάζει ψυχολογία και κάνει σχέδια για την δημιουργία οικογένειας. Η Βάσω Κολυδά σαλπάρει μπροστά στο φακό του Θωμά Χρυσοχοίδη για το GLAM αλλά δεν λέει όχι και για λίγο κους κους για τη ζωή της, την οικογένειά της και τις επαγγελματικές και προσωπικές της προσδοκίες. Η λαμπερή παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της αλλά και τα τέσσερα τατουάζ που στολίζουν το καλλίγραμμο σώμα της!

Προσωπική ζωή και φλερτ
Στην Βάσω δεν αρέσουν οι οικειότητες, τουλάχιστον όχι από το πρώτο ραντεβού. “Έχω σηκωθεί κι έχω φύγει από τραπέζι επειδή κάποιος θεώρησε ότι μπορούμε να έχουν περισσότερη οικειότητα ενώ ακόμη δεν είχαμε γνωριστεί”, λέει στο περιοδικό. Όσον αφορά το μέλλον; Η Βάσω προς το παρόν δηλώνει ένας ελεύθερος και εντελώς ανεξάρτητως άνθρωπος, ωστόσο στο μέλλον και αφού νιώσει πιο ώριμη θα ήθελε να κάνει οικογένεια και να φέρει στον κόσμο ένα μωράκι. “Θα ήθελα να περάσω από το εγώ στο εμείς!”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η Βάσω και τα tattoo
Έχει ήδη τέσσερα tattoo και δεν θέλει να κάνει περισσότερα καθώς, όπως λέει το 4 είναι το αγαπημένο της νούμερο. Στο ένα γράφει “Κάθε μέρα είναι μια μικρή ζωή, ένας μικρός αγώνας επιβίωσης” από το οποίο αντλεί και δύναμη. Στο άλλο έχει γράψει το μονογραμμά της και σε ένα τρίτο γράφει “je veux” που είναι το αγαπημένο της τραγούδι και οι στίχοι του σημαίνουν: “θέλω να έχω στη ζωή μου όχι υλικά αγαθά αλλά αγάπη, χαρά και ελευθερία”.

Οι φήμες για νευρική ανορεξία και η παραβίαση της προσωπικής της ζωής
Όταν είσαι ένας άνθωπος που εκτίθεται στα μέσα, τότε οι πιθανότητες να κυκλοφορήσουν για σένα αναλήθειες ή ακόμη και να παραβιάσουν την προσωπική σου ζωή είναι αυξημένες. Η Βάσω Κολυδά έχει υποστεί και τα δύο. Παλιότερα είχαν γράψει για εκείνη ότι έχει νευρική ανορεξία, αλλά στο άκουσμα και μόνο της είδησης εκείνη γέλασε! Αργότερα, κάποιοι άνοιξαν ένα ψεύτικο προφίλ για λογαριασμό της γεγονός το οποίο την σόκαρε. “Όταν είδα το ψεύτικο προφίλ ήταν σαν κάποιος να είχε μπει στο σπίτι μου και να έψαχνε τα πράγματά μου. Απευθύνθηκα, όμως, στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ακολούθησα τις οδηγίες τους και το πρόβλημα λύθηκε”, είπε στην συνέντευξή της. Σήμερα, η Βάσω έχει δικό της προφίλ στο facebook αν και παραδέχεται ότι δεν το συμπαθεί ιδιαίτερα.

Επαγγελματικα σχέδια και οικονομική κρίση
“Φυσικά και με έχει επηρρεάσει η κρίση. Δεν παίρνω τα τρελά λεφτά αν κάποιος το νομίζει! Έχω υποχρεώσεις κάθε μήνα και δεν σου κρύβω ότι κάποιες φορές αγχώνομαι. Δεν ήμουν ποτέ άτομο που έκανε ακριβή ζωή αλλά σαν γυναίκα έχω τις αδυναμίες μου”, είπε η Βάσω Κολυδά.

Δες φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτογράφισή της!

Read More

And More