Μ. Μενούνος: “Είμαι στην πιο δημιουργική φάση και είμαι ερωτευμένη!”

Η Μαρία Μενούνος μίλησε στο περιοδικό “Glam” για το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, για τους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα, για το αν θα έκανε σχέση με Έλληνα και τέλος αποκάλυψε μυστικά για τον εαυτό της!

Η Μαρία αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη: “Είμαι στην πιο δημιουργική φάση της ζωής μου, τρέχω συνέχεια και ναι είμαι ερωτευμένη!” και στη συνέχεια για τον γάμο είπε: “Σέβομαι πολύ τον θεσμό της οικογένειας. Θεωρώ ότι είμαι παραδοσιακή Ελληνίδα σε αυτό. Απλά δεν είμαι έτοιμη ακόμα!”

Η γλυκιά παρουσιάστρια μίλησε για το τι λέγεται στην Αμερική για τους Αγανακτισμένους: “Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μια λανθασμένη εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα! Στα αμερικάνικα δελτία ειδήσεων βλέπουμε συνέχεια εικόνες βίας και καταστροφής! Πολλοί φίλοι μου στο email αλλά και στο twitter μου έστελναν συνεχώς μηνύματα να μην έρθω στην Ελλάδα γιατί κινδυνεύω να μην βγαίνω από το ξενοδοχείο και άλλα τέτοια παρόμοια! Αυτό που διαπίστωσα τελικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπαμε στην Αμερική. Εγώ η ίδια πήγα στο Σύνταγμα και είδα τι πραγματικά συμβαίνει.”

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να κάνει σχέση με Έλληνα δήλωσε: “Οι Έλληνες είναι από τους πιο ωραίους άντρες στον κόσμο, αλλά νομίζω ότι ακόμα δύσκολα δέχονται μαι γυναίκα που θέλει να κάνει καριέρα.”

Τέλος αποκάλυψε πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για εκείνη: “’Έχω 5 σκυλάκια που λατρεύω, θέλω κάποια στιγμή να τρέξω Μαραθώνιο (τον κανονικό). Κάθε βράδυ προσεύχομαι, λατρεύω το ελληνικό φαγητό και θέλω σαν τρελή να δω το ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη!”

Read More

And More