E. Bunton: ”Με την V. Beckham ανταλλάσουμε συμβουλές για τα μωρά μας συνέχεια!”

Η πρώην Spice Girl, Emma Bunton, φωτογραφίζεται με τον νεογέννητο γιο της και μιλά στο HELLO! για τις συμβουλές και τις απαραίτητες για τα μωρά πληροφορίες, που ανταλλάσει με την Victoria Beckham, η οποία έφερε επίσης, πρόσφατα στον κόσμο την κορούλα της!

Η 35χρονη Baby Spice έφερε στη ζωή τον Tate Lee Jones στις αρχές Μαΐου και όπως δήλωσε στο περιοδικό: ”Με την Victoria θα συναντηθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπορούμε. Προς το παρόν μιλάμε κι ανταλλάσουμε πληροφορίες και φωτογραφίες των μωρών μας μέσω e-mail. Έτσι, μοιραζόμαστε τον ενθουσιασμό μας.” Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια έχει ήδη αποκτήσει με τον 32χρονο σύντροφό της, Jade Jones, -αρραβωνιάστηκαν ύστερα από 11 χρόνια σχέσης- έναν ακόμα γιο που τώρα είναι 3 ετών.

”Τα πρώτα μπουκέτα που ήρθαν στο δωμάτιό μου στο μαιευτήριο όταν γέννησα ήταν της Victoria, της της Geri Halliwell και της Mel C! Τα έστειλαν με καρτούλες -μικρά σημειώματα κι αυτό είναι πάντα κάτι που με συγκινεί. Ειδικά από τα συγκεκριμένα άτομα. Η σχέση μου με τα κορίτσια ήταν πάντα ιδιαίτερη. Τα παιδιά μας είναι ήδη φίλοι και τώρα που μεγαλώνουν, θα είναι πολύ όμορφο να παρακολουθούμε όλες μαζί τα στάδια εξέλιξής τους”, δηλώνει η ίδια όπως διαβάσαμε στην Daily Mail.

Read More

And More