Οι συνταγές της εβδομάδας. Βρες το δικό σου πειρασμό…

Θέλεις το τραπέζι σου να έχει ποικιλία. Προσπαθείς πάντα, ακόμη και το σάντουιτς που θα ετοιμάσεις να έχει κάτι το ξεχωριστό! Υπάρχουν δεκάδες συνταγές που θα σε κάνουν να αισθανθείς βασίλισα στο ίδιο σου το σπίτι, με τη γεύση και το υπέροχο αποτέλεσμα.

Εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις το εβδομαδιαίο σου πλάνο, συμβουλευόμενη το menu του TLIFE Recipes με μια συνταγή για κάθε ημέρα και δύο απίθανα γλυκά. Κάνε κλικ επάνω στη συνταγή που σου… κάνει κλικ και δες πως θα την ετοιμάσεις!!

ΔΕΥΤΕΡΑ

Τόνος, άφθονα λαχανικά και φυσικά η σος την οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ το συγκεκριμένο ψάρι. Η μαγιονέζα. Εμείς επιλέξαμε light, για να μην επιβαρύνουμε το sandwitch σου με περιττές θερμίδες.

ΤΡΙΤΗ

Μια σαλάτα διαφορετική από τις άλλες. Απλά ψήσε τα λαχανικά σου και το νόστιμο χαλούμι και σέρβιρε!! Σπανάκι και νόστιμο τυράκι στη σχάρα, σπαράγγια, ντοματίνια και ένα dressing μπαλσάμικου. Πεντανόστιμο…

ΤΕΤΑΡΤΗ

Είναι ένα πρωτότυπο πιάτο με πολλά φρούτα και υπέροχη γεύση. Πάναρε το κοτόπουλό σου σε πικάντικες γεύσεις και χυμούς φρούτων και απόλαυσέ το με ψητά νεκταρίνια.


ΠΕΜΠΤΗ

Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις πότε θα σε επισκεφθεί η μητέρα σου για να τους απολαύσεις. Ακολούθησε προσεκτικά τις οδηγίες και το αποτέλεσμα θα σε επιβραβεύσει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ένα μικρό μυστικό, το οποίο θα κρύβεται κάτω από την λαχταριστή κρούστα του σνιτσελ σου θα το κάνει ανάρπαστο. Τριμμένο κάσιους και η γεύση τους θα γίνει εκπληκτική.


ΣΑΒΒΑΤΟ

Ο σολομός δένει απόλυτα με τα σοταρισμένα λαχανικά. Ένα πιάτο γεμάτο γεύση και Ω3 καλά λιπαρά. Ελαφρύ και πεντανόστιμο! Ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι…

ΚΥΡΙΑΚΗ

Δροσερή σαλάτα ζυμαρικών με σταφύλια και λαχταριστό ροκφορ. Κρύα υλικά, λαχανικά και πεντανόστιμος συνδυασμός για το καλοκαίρι.

SWEET CORNER

Και καλή όρεξη…

Read More

And More