Θ. Παπαλουκάς – Β. Τσεκούρα: Μαζί στη Μύκονο!

Το γνωστό μοντέλο Βασιλική Τσεκούρα και ο αγαπημένος της, Θοδωρής Παπαλουκάς απαθανατίστηκαν σε διακοπές που απόλαυσαν στο νησί των ανέμων! Το ζευγάρι που μετρά ήδη 2,5 χρόνια σχέσης είναι πολύ ερωτευμένο και σύμφωνα με την Real Life, μπορεί να κάνουν το μεγάλο βήμα… μέσα στο 2012.

Οι δυο τους λοιπόν, βρέθηκαν στην όμορφη Μύκονο, όπου το καθημερινό τους πρόγραμμα περιελάμβανε βουτιές στην παραλία της Ψαρρούς, βόλτες γύρω από το νησί και μίνι κρουαζιέρες με ταχύπλοο, ενώ το βράδυ περιπλανούνταν στα σοκάκια της περιοχής Ματογιάννια κι αργότερα διασκέδαζαν σε clubs και bar.

Η Βασιλική όμως, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έπρεπε να αναχωρήσει μία μέρα νωρίτερα κι έτσι ο διεθνής μπασκετμπολίστας συνέχισε τις διακοπές του μαζί με αντροπαρέα στο ψαρονήσι απέναντι από την Νεάπολη, την Ελαφόνησο.

Μάλιστα, δεν σταμάτησε να παίζει με τον σκύλο ενός από τους φίλους του, μιας και ο δικός του, ο ”Πειρατής” δεν ήταν μαζί του. Τέλος, σύμφωνα με την Real Life, ο έρωτας του με την Βασιλική αποδεικνυόταν και εμπράκτως, μιας και, παρόλο που εκείνος έκανε διακοπές, το μυαλό του ήταν συνέχεια σ΄ εκείνη και οι δυο τους μιλούσαν συχνά στο τηλέφωνο.

Read More

And More