Οι δηλώσεις του κυρίου και της κυρίας… Κατσούλη μετά τον γάμο!

Την περασμένη Δευτέρα η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου και ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης ενώθηκαν – στο δημαρχείο της Φιλοθέης για αρχή- με τα δεσμά του γάμου! Και οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία ενώ μάλιστα, η Κατερίνα δήλωσε λίγο πριν εισέλθει στο δημαρχείο ”Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη, αλλά τελικά έχω άγχος”, και ο Κρατερός μετά την τελετή ”Δεν το έχουμε ακόμα συνειδητοποιήσει. Είναι τα πρώτα δευτερόλεπτα… Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πολύ ευτυχείς! Είναι μια χαρούμενη και γιορτινή μέρα για εμάς. Και στα δικά σας! Ό,τι επιθυμείτε!”.

Επιπλέον, όπως διαβάσαμε στην Real Life, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε σχετικά με τους κουμπάρους:

”Οι οικογένειές μας είναι στο σπίτι μας και μας περιμένουν. Δεν ξέραμε ποιους να διαλέξουμε για μάρτυρες στον γάμο μας κι έτσι είπαμε πως όποιοι έρχονταν πρώτοι στο σπίτι μας το πρωί, θα έρχονταν μαζί μας και στο δημαρχείο μετά.” Με αποτέλεσμα τις υπογραφές να βάλουν ο Νίκος Κουριδάκης, ξάδελφος από την Κρήτη, και η Κατερίνα Παπαγεωργίου, η κολλητή της Κατερίνας από τη Θεσσαλονίκη.

Ενώ για το επίθετο, ο Κρατερός είπε χαρακτηριστικά ”Και κυρία Κατσούλη πια! Βέβαια, θα κρατήσει και τα δύο επώνυμα”, ενώ η Κατερίνα, που διανύει τώρα τον 8ο μήνα κύησης, ανέφερε ”Εν καιρώ θα ακούω και στο κυρία Κατσούλη! …Μου αρέσει πάρα πολύ που κοιτάζω τα δάχτυλά μου και βλέπω τη βέρα στο δεξί!”

Λίγη ώρα μετά, σύμφωνα με την Real Life, το ζευγάρι κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, του οποίου τον κήπο είχαν διακοσμήσει με κίτρινα τριαντάφυλλα και ορχιδέες οι φίλες της Κατερίνας, ενώ catering είχε ετοιμάσει ένα περιποιημένο μπουφέ. Κι όλα αυτά είχαν ετοιμαστεί για το ζευγάρι και για στενούς συγγενείς και φίλους του. Μάλιστα, σιγά σιγά στήθηκε ένα πάρτι που κράτησε ως αργά το βράδυ.

Read More

And More