Μ. Τσουρή: “Αν μου γίνει πρόταση από την TV θα το σκεφτώ! Αν μείνω στο πόλο θα πεινάσω!”

Η μεγάλη απούσα από το θρίαμβο της ελληνικής ομάδας πόλο στη Σανγκάη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη μεγάλη ευκαιρία που έχασε για λόγους υγείας και τις συνθήκες εξαθλίωσης που υποχρεώνουν τους περισσότερους αθλητές να εγκαταλείψουν το πόλο.

Η Μαρία Τσουρή που από μικρό κοριτσάκι βρίσκεται στις πισίνες αποκάλυψε πως δεν έγινε γνωστή μέσα από τους σκληρούς αγώνες που έχει δώσει στο πόλο, αλλά από τη συμμετοχή της το “Dancing with the stars” και τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στο “Πρώτο Θέμα” δεν πήρε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο Γυναικών, όπου η εθνική ομάδα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο για λόγους υγείας. “Η απόφαση να μην πάρω μέρος στους αγώνες ήταν καθαρά δική μου. Είχα ανάγκη να ξεκουραστώ και γι’ αυτόν το λόγο ζήτησα και πήρα άδεια από τον προπονητή μου. Χάρηκα πολύ για την νίκη των κοριτσιών και ήμουν σίγουρη ότι θα έφθαναν ψηλά. Η λέξη “ζήλεψες” που είπαν κάποιοι με στεναχώρησε πολύ, γιατί τα κορίτσια είναι φίλες μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Η ίδια πρόσθεσε ότι πάνω από όλα βάζει την υγεία της, γιατί χωρίς αυτήν κανείς δεν μπορεί να έχει ούτε μετάλλια ούτε διακρίσεις. “Όπως είπα είχα κουραστεί και έπρεπε να προσέξω την υγεία μου”, ανέφερε.

Ακόμη, για τις συνθήκες που επικρατούν στο πόλο και τους μισθούς πείνας που παίρνουν, η Μαρία υπογράμμισε: “Το πόλο έχει ελάχιστες απολαβές που χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε. Έχω φύγει από τρεις ομάδες γιατί μου χρωστούσαν χρήματα. Από τον Ολυμπιακό πέρσι για όλη τη χρονιά πήρα 3.000 ευρώ”.
Τέλος, για το ενδεχόμενο να εργαστεί στην τηλεόραση, η γνωστή αθλήτρια ανέφερε: “Θα με ενδιέφερε να βρω μια δουλειά στην τηλεόραση. Αν μου γίνει κάποια πρόταση θα την συζητήσω”.

Read More

And More