Μ. Μπακοδήμου: “Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω. Θα προτιμούσα να πατούσα pause”

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην εφημερίδα “Radar” για την ζωή της και τους τσακωμούς της με τον Φώτη, για τις πολλές ανασφάλειες που είχε στο παρελθόν, για τον φόβο που έχει καθώς μεγαλώνει, αλλά και αν θα έκανε τρίτο γάμο!
Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι έχει τσακωθεί αρκετές φορές με τον Φώτη Σεργουλόπουλο: “Η ζωή με τον Φώτη είναι σαν μην έχουμε κάμερα μέσα στο σπίτι μας. Και ναι είναι δουλειά και θα τσακωθούμε, αλλά στο βαθμό που θα του πω “τι γίνεται;” και θα μου απαντήσει “παράτα με”. Μέχρι εκεί. Υποχωρούμε πάντα και οι δυο. Ειλικρινά τόση απουσία ανταγωνισμού δεν την είχα σε καμία άλλη σχέση στη ζωή μου.”
Η Μαρία δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε πάρα πολλές ανασφάλειες για τον αν είναι χοντρή, αν είναι ωραία, έξυπνη, αν δεν κάνει κάτι καλά και πολλά άλλα. Τώρα όμως: “Όμως έχω και αυτοεκτίμηση. Νομίζω ότι μεγαλώνοντας διαχειρίζομαι πια το καλό και το κακό και δεν έχω την αγωνία να είμαι “τέλεια”. Το να είσαι τέλεια σου δημιουργεί στρες που σου στερεί τη χαρά του σήμερα. Και δεν θα γίνεις ποτέ τέλεια.”
Η ίδια είπε ότι δεν της αρέσει που μεγαλώνει: “Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω. Θα προτιμούσα να πατούσα το pause. Αλλά αφού αυτό συμβαίνει, κοιτάω την ζωή και απολαμβάνω τα πράγματα που συμβαίνουν και δεν συνέβαιναν νωρίτερα.”
Τέλος αποκάλυψε αν θα έκανε τρίτο γάμο: “Ποτέ δεν λέω ποτέ, αλλά ποτέ δεν είναι το ζητούμενο. Γι’ αυτό και δεν έβαλα νυφικό. Ο γάμος μου φαίνεται μια σύμβαση που μπορεί να με κάνει να ξενερώσω ακόμα και για την ίδια τη σχέση.”

Read More

And More