Μ. Κονταρός: “Έχω συγχωρήσει τον άνθρωπο που με χτύπησε με το αυτοκίνητο”

Ο Μανώλης Κονταρός αφού πλέον κατάφερε να ξαναπερπατήσει και να επιστρέψει στην Ελλάδα μίλησε στην εφημερίδα “Espresso” για την φάση που βρίσκεται τώρα, για την οικονομική κρίση, για τον άνθρωπο που τον χτύπησε, για την πίστη του στο Θεό, αλλά και για την εξήγηση που δίνει σε αυτό που του συνέβη!
Ο τραγουδιστής μίλησε για τον Γολγοθά που περνάει εδώ και 8 μήνες: “Εδώ και 8 μήνες ανεβαίνω έναν Γολγοθά, αλλά τώρα αυτή την ανηφόρα πότε-πότε την ανεβαίνω και όρθιος. Έχω ήδη ξεκινήσει να σηκώνομαι και να κάνω τα πρώτα μου βήματα με πι. Πάντα ήμουν αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά τώρα πιο πολύ γιατί επιτέλους βλέπω φως στο τούνελ.”

Όσον αφορά την οικονομική κρίση είπε ότι το παν είναι η υγεία: “Όσα αγαθά και όση δόξα να έχει ο άνθρωπος στη ζωή του, όταν δεν έχει την υγεία του, δεν έχει τίποτα. Το παν είναι να είμαστε υγιείς. Όταν δεν έχουμε υγεία όλα χάνονται. Έχω παραλείψει πάρα πολύ στη ζωή μου για να φτιάξω μια καριέρα, τα τελευταία χρόνια μάλιστα ήμουν σε πολύ καλό επίπεδο και όλα γκρεμίστηκαν μέσα σε ένα λεπτό..”
Ο Μανώλης δήλωσε πως έχει συγχωρήσει τον άνθρωπο που τον χτύπησε με το αυτοκίνητο: “Έχω μάθει να παλεύω στη ζωή μου, να ξεπερνάω τα εμπόδια και να πηγαίνω πάντα μπροστά. Τον έχω συγχωρήσει αυτόν τον άνθρωπο, γιατί δεν θέλω να έχω εμπόδια στο διάβα μου. Αν δεν τον είχαν συγχωρήσει, θα ήταν ένα εμπόδιο που θα έπρεπε να το βγάλω από μπροστά μου. Εύχομαι κάποια στιγμή να καταλάβει τι έκανε..”
Θεωρεί ότι η πίστη του στον Θεό τον έσωσε: “Δεν έχω βλάψει ποτέ άνθρωπο, δεν κρύβω μέσα μου αμαρτίες για να πάθω κάτι κακό. Πιστεύω στον Θεό και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο σώθηκα. Ήταν θέλημα Θεού να ζήσω!”

Εδώ βρίσκεται στο νοσοκομείο…

Τέλος μίλησε για την εξήγηση που δίνει σε αυτό που του συνέβη: “Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί να το πάθω αυτό και η απάντηση που δίνω είναι ότι ίσως να το έπαθα για να δω κάποια πράγματα από την αρχή και πιο ρεαλιστικά. Να κάνω ένα διάλειμμα στη ζωή μου και αυτό ίσως μου κάνει καλό. Αν θέλει ο Θεός και πάνε όλα καλά, θα βγω στην κοινωνία πιο χρήσιμος.”

Read More

And More