Σύλληψη γνωστού μοντέλου για δεύτερη φορά για κοκαΐνη!

Η είδηση ότι το γνωστό μοντέλο συνελήφθη λόγω κατοχής ναρκωτικών ουσιών, έχει ταράξει γι’ ακόμα μία φορά την κοσμική Αθήνα. Ο 26χρονος νεαρός, -πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο της μόδας, ενώ και η σύντροφός του, βρίσκεται στον ίδιο χώρο με εκείνον- συνελήφθη ξανά και σε σχετικά σύντομα χρονικό διάστημα για κατοχή κοκαΐνης και όχι μόνο…

Καθώς οδηγούσε το αμάξι του στην περιοχή του Νέου Ψυχικού, άντρες της ομάδας ”Ζ” του έκαναν σινιάλο να σταματήσει στην άκρη του δρόμου για έναν τυπικό έλεγχο ρουτίνας. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, όταν του ζήτησαν κάποια επίσημα έγγραφα, όπως άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα, εκείνος άνοιξε το σχετικό ντουλαπάκι για να τους τα δείξει και τότε ήταν που οι αστυνομικοί διέκριναν εκεί μία ηλεκτρική συσκευή εκκένωσης -taser- που θεωρείται όλπο και η κατοχή της χωρίς άδεια είναι παράνομη!

Ο έλεγχος όμως, δεν σταμάτησε εκεί και στη συνέχεια ενοτπίστηκαν σε σακουλάκι κοντά στα γεννητικά του όργανα 100 γραμμάρια κοκαΐνης.

Τότε έγινε και η -δε’υτερη- σύλληψή του και οι αρμόδιοι των οδήγησαν στη σχετική υπηρεσία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από τα ναρκωτικά και τη συσκευή, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, 500 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 100 και το συγκεκριμένο Ι.Χ. Το νεαρό μοντέλο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σήμερα αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή.

Read More

And More