Χοψονίδου – Σπανούλης: Διακοπές με τον γιο τους στην Πάτμο!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης για τις φετινές διακοπές τους διάλεξαν ένα ξεχωριστό και όμορφο νησί… την Πάτμο. Μαζί φυσικά είχαν και τον 9 μηνών γιο τους που του έχουν απίστευτη αδυναμία!
Σύμφωνα με το περιοδικό “ΟΚ” το ζευγάρι απολάμβανε καθημερινά τις βουτιές του σε οργανωμένες παραλίες και το απόγευμα πήγαινε βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού. Ο μπαμπάς Βασίλης έπαιζε συνέχεια με τον μικρό Θανάση και δεν του χάλαγε χατίρι.

Κάτοικος του νησιού αποκάλυψε: “Είναι πολύ στοργικοί γονείς και ο Βασίλης Σπανούλης έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο του. Δεν του χαλούσε το χατίρι όταν ο μικρός είχε διάθεση για παιχνίδι. Έδειχνε και ο ίδιος να το διασκεδάζει καθώς αισθανόταν για λίγο ξανά παιδί. Μάλιστα κάποια στιγμή πήρε το νεροπίστολο του γιου του και άρχισε να τον πιτσιλάει με νερό, ενώ στη συνέχεια έκανε το ίδιο και στους φίλους τους που ήταν μαζί τους.” και στη συνέχεια για το ερωτευμένο ζευγάρι δήλωσε: “Με την Ολυμπία φαίνεται ότι είναι πολύ ερωτευμένοι. Δεν δίστασαν μάλιστα να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά δημοσίως!”

Read More

And More