Το Top model που άφησε τον πλούσιο για τον πλουσιότερο… κύριο Louis Vuitton!

Όταν το γνωστό top model, Natalia Vodianova, ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Justin Portman, τον περασμένο Ιούνιο -οι δυο τους ήταν παντρεμένοι για μια δεκαετία κι έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια- κυκλοφορούσαν έντονα οι φήμες, ότι η Natalia είχε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του συζύγου της.

Οι φήμες μάλιστα, έλεγαν ότι έχει ήδη καινούργια σχέση με κάποιον που έχει ερωτευτεί παράφορα. Τώρα όμως, αποδεικνύεται και πoιος είναι ο φερόμενος ως νέος της σύντροφος όλο αυτό το διάστημα…

Και δεν είναι κάποιος τυχαίος…

Ο άντρας λοιπόν, όπως διαβάσαμε στο nymag.com, είναι ο Antoine Arnault, γιος του Bernard Arnault, ιδιοκτήτη της Louis Vuitton… και τέταρτου πλουσιότερου ανθρώπου παγκοσμίως.

Επιπλέον, ο Antoine, από τη μεριά του, είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του οίκου, καθώς και διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής εταιρείας ”Berluti”.

Φαίνεται πως, αν και η σχέση τους είναι σχετικά ”φρέσκια”, οι δυο τους αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας και ζουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους!

Δες φωτογραφίες από το ζευγάρι και το τελευταίο του ταξίδι στην Ίμπιζα! Οι δυο τους δεν μπορούσαν να κρύψουν το πάθος τους…

Read More

And More