Χ. Παππά: Κινδύνεψε να πνιγεί στο Πήλιο!

H Xριστίνα Παππά την περασμένη Πέμπτη σώθηκε από θαύμα, όπως δηλώνει η ίδια. Η ”Real Housewife”, βρέθηκε στο Πήλιο για ολιγοήμερες διακοπές στον Αϊ Γιάννη, όπου φιλοξενήθηκε από την οικογένεια Λεβέντη. Μαζί της βρίσκονταν η αδερφή της, ο ανηψιός της και ο σύντροφός της, Γιάννης Παπαποστόλου.

”Την Πέμπτη το πρωί πήγαμε στην παραλία του Μυλοπόταμου, στο Πήλιο για μπάνιο. Συνήθως, στη συγκεκριμένη παραλία έχει μεγάλα κύματα κι έχει απαγορευτικό. Τη συγκεκριμένη μέρα δεν είχε και δεν ξέρω το λόγο. Επειδή ξέρω πολύ καλό μπάνιο και ήμουν κολυμβήτρια, θεώρησα πολύ λογικό να μπω στη θάλασσα. Η παραλία είχε πολλά βράχια και όπως πήγα να βγω, ήρθε ένα κύμα και με πέταξε.

Προσπάθησα να μην χτυπήσω το κεφάλι μου στα βράχια. Τα έχασα, πανικοβλήθηκα. Πριν προλάβω να βγω, έρχεται ένα δεύτερο κύμα, με ρίχνει πάλι μέσα. Ήπια νερό, άμμο, έφαγα πέτρες και αν δεν ήταν δίπλα μου ο Γιάννης και ο ανηψιός μου ο Νίκος, θα είχε πνιγεί. Γλίτωσα στο δευτερόλεπτο”, δηλώνει η Χριστίνα στην εφημερίδα ”Espresso”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αμέσως μετά το περιστατικό αυτό, η Χριστίνα πήγε να ανάψει ένα κεράκι και όπως δήλωσε, έχει κάνει ένα τάμα που θα εκπληρώσει σύντομα.

”Σώθηκα από θαύμα κι έχω υποσχεθεί, τις επόμενες ημέρες να προσκυνήσω στην Παναγία της Τήνου. Μετά το περιστατικό όμως, πήγα σ’ ένα εκκλησάκι της Παναγίας, πίσω από την παραλία κι άναψα κεράκι. Ήταν τραγικό αυτό που μου συνέβη! Είναι από τις λίγες φορές που έχω φοβηθεί.”

Read More

And More