Κ. Βουτσάς: όλη η αλήθεια για την περιπέτεια της υγείας του!

Πριν από λίγες ημέρες, ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του με τη ”Λυσιστράτη”, ύστερα από περιπέτεια με την υγεία του! Είναι λίγοι όμως, όσοι γνωρίζουν ότι αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν περισσότερο σοβαρά για τον δημοφιλή κωμικό.

Ο Κώστας Βουτσάς μπορεί ν’ αντιμετώπισε την περιπέτεια αυτή με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι κινδύνεψε σοβαρά η ζωή του. Ένα αιμάτωμα στο κεφάλι θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τα χειρότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα ”Espresso”.

Αυτό που δεν γνωρίζουν, λοιπόν, πολλοί, είναι ότι ο διάσημος κωμικός μας κατά το διάστημα της νοσηλείας του στον ”Κυανού Σταυρό” της Θεσσαλονίκης, υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για να δοθεί λύση στο πρόβλημά του και να αποφευχθούν άμεσα οι όποιες επιπλοκές.

Τον ηθοποιό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρακολουθούσε ο νευροχειρουργός της κλινικής Δημήτρης Ζευγαρίδης. Μάλιστα, το αιμάτωμα που είχε διαγνωστεί στο κεφάλι του προήλθε κυρίως από την αμέλεια του ηθοποιού να παίρνει καθημερινά το χάπι για την πηκτικότητα του αίματος. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι ο σπουδαίος ηθοποιός μας αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του, αφού έχει υποβληθεί σε αλλαγή βαλβίδας.

Ο ίδιος, λίγο προτού πάρει στα χέρια το εξιτήριο, είχε δηλώσει τηλεφωνικώς σε τηλεοπτική εκπομπή: ”Κοντράρισε η καρδιά και το μυαλό, αλλά τελικά ήρθαν ισοπαλία”.

Read More

And More