Φ. Σκορδά – Γ. Λιάγκας: Βόλτα στη Βουλιαγμένη με τον Λιάγκα Junior!

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας απόλαυσαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Κρήτη κι ύστερα βρέθηκαν στο Κιλκίς -που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της Φαίης. Το ζευγάρι είχε προγραμματίσει επίσης, να απολαύσει μια κρουαζιέρα για δύο, αλλά το μητρικό ένστικτο, τα ματάκια και το χαμόγελο του Λιάγκα junior, δεν της επέτρεψαν να ακολουθήσει τον σύζυγό της σ’ αυτό το ταξίδι τελικά.

Όπως διαβάσαμε στο ”Hello”, ο Γιώργος Λιάγκας περιπλανήθηκε στα νησιά του Ιονίου με το σκάφος του χωρίς τη Φαίη, ήταν όμως μαζί του ο πολύ καλός του φίλος και γνωστός γυναικολόγος Θάνος Παράσχος. Έτσι, ύστερα από ένα πέρασμα στους Παξούς, τους Αντίπαξους, την Κεφαλλονιά και το Μεγανήσι της Λευκάδας, ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στην Αθήνα όπου και τον περίμεναν η Φαίη με τον μικρό.

Το ζευγάρι έχει συνειδητοποιήσει πως οι καλοκαιρινές του διακοπές έχουν λάβει τέλος και πλέον, χαλαρώνει κι απολαμβάνει τις βόλτες του στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Εκεί λοιπόν, απαθανατίστηκαν για ακόμα μία φορά σε βόλτα τους…

Δες φωτογραφίες:

Διάβασε περισσότερα στο ”Hello” που κυκλοφορεί!

Read More

And More