J. Lopez: Κόντεψε να πέσει από… επικίνδυνη φιγούρα για το νέο της video clip!

Μπορεί ύστερα από την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Mark Anthony, όλα να κυλούν ρόδινα κι αρκετά θετικά στη ζωή της Jennifer Lopez, μια όμως εντυπωσιακή φιγούρα για τις ανάγκες του νέου της video clip, λίγο έλειψε να της κοστίσει..

Όλο αυτό το διάστημα η δημοφιλής τραγουδίστρια απολάμβανε τα ταξιδάκια της με κρουαζιερόπλοιο στο Μαϊάμι και τις αγκαλιές και τα φιλιά του γοητευτικού Levi -για τις ανάγκες άλλων γυρισμάτων, αν και στα παρασκήνια τα πράγματα απέδειξαν άλλα… Επιπλέον, δεν δίστασε να δηλώσει δημοσίως ότι είναι πολύ καλά, καθώς κι ότι αγαπά πολύ τον εαυτό της, γι’ αυτό και χώρισε, κάτι που δείχνει πως οι άσχημες στιγμές του χωρισμού, αποτελούν για εκείνη παρελθόν!

Σήμερα, επίσης, ενημερωθήκαμε για τη σχέση του πρώην συζύγου της με την σύζυγο του Will Smith, αλλά η Jennifer δεν έχει κάνει κάποια δήλωση… Αντίθετα, σαν να μην την απασχολεί τίποτα άλλο από τα επαγγελματικά της βήματα, εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει στο Λος Άντζελες τα γυρίσματα για το video clip του ”Papi”, που θα είναι το νέο της single. Μάλιστα, για τις ανάγκες αυτού, η Jennifer επιστράτευσε χορευτές, κασκαντέρ και σπέσιαλ εφέ.

Κι εκεί που η 42χρονη performer, επιδίδεται σε δύσκολες κι εντυπωσιακές, για τις ανάγκες του video clip, φιγούρες, λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά.

Κι αυτό γιατί, με πολύ γρήγορες κινήσεις η Lopez έπρεπε, από εκεί που χόρευε σε ξέφρενους ρυθμούς στον δρόμο, να βρεθεί στους ώμους ενός χορευτή. Η ίδια φάνηκε να μην μπορεί ν’ ανταπεξέλθει, εκτός κι αν ήταν τελικά λάθος του χορευτή, που δεν την έπιασε όπως έπρεπε.

To φάγανε το κορίτσι…

Δες το βίντεο από τα γυρίσματα του ”Papi”:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Read More

And More