Παντρεύεται η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη!

Τα δημοσιεύματα μπορεί να τους ήθελαν το τελευταίο χρονικό διάστημα να χωρίζουν, αλλά η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Μάιο του 2012.

Ο λόγος που πυροδότησε τα σενάρια περί χωρισμού του ζευγαριού είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι αναγκάστηκε να ακυρώσει το γάμο του που ήταν προγραμματισμένος για να γίνει μέσα στον Σεπτέμβρη στη Μονεμβασιά καθώς η οικόγενεια Χαραγκιώνη είχε πρόσφατο πένθος.

Όλες οι προετοιμάσιες έχουν ήδη γίνει. Η Ευδοκία έχει επιλέξει ήδη το νυφικό της, έχει φροντίσει για την διακόσμηση της εκκλησίας, τις μπομπονιέρες καθώς και για το γαμήλιο γλέντι.

Κοινή απόφαση, σύμφωνα με την RealLife, είναι η σημαντικότερη μέρα της ζωής τους να είναι με πολύ δικούς τους ανθρώπους και να αποφύγουν -όσο μπορούν- τις τηλεοπτικές κάμερες.

Διακεκριμένος οικονομολόγος, ο Νικηφόρος είναι low profile. Με την Ευδοκία, που σπανίως ανταποκρίνεται θετικά στα κοσμικά καλέσματα, γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία μεταξύ τους. Απέφευγαν για πολύ καιρό τις δημόσιες εμφανίσεις αλλά όταν σιγουρεύτηκαν δεν τους ένοιαζε και τόσο πολύ η δημοσιότητα χωρίς όμως να προκαλούν.

Το ζευγάρι μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό συγκατοικεί στην Πολιτεία, αφού ήταν κάτι που το επιθυμούσε πολύ. Η Ευδοκία, όσο κουρασμένη κι αν είναι από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα αφιερώνει χρόνο στον σύντροφό της και καθημερινά τα βράδια τον εκπλήσσει ευχάριστα με τις σπεσιαλιτέ της.

Το ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση τον Μάρτιο του 2010 στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ”Το παιχνίδι της μοναξιάς” και το χαμόγελο της ηθοποιού δίπλα στον επιχειρηματία πρόδιδε ότι είναι ευτυχισμένη και ότι κάτι έχει αλλάξει στη ζωή της.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον σύντροφό μου. Μου αρέσουν η οικογένεια και τα παιδιά. Αυτη την περίοδο υπάρχει ισορροπια στη ζωή μου“, είχε δηλώσει λίγο καιρό πριν στην ίδια εφημερίδα η Ευδοκία.

Το φετινό καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές σε διάφορα νησάκια και είχαν χρόνο να ξεκουραστούν και να απολαύσουν ο ένας τον άλλον καθώς τους περιμένει ένας δύσκολος επαγγελματικός χειμώνας.

Η Ευδοκία θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο στο έργο “Ο Βασιλικός”. Παράλληλα, θα πρωταγωνιστεί σε καθημερινή σειρά στην Κύπρο και θα είναι συνεχώς στη Μεγαλόνησο για τα γυρίσματα.

Read More

And More