Σ.Τσιμτσιλή: “Αισθάνομαι κυρία Σοφού!”

Ανανεωμένη, με “γεμάτες” μπαταρίες και πολύ όρεξη για δουλειά επέστρεψε η Σταματίνη Τσιμτσιλή απότο ταξίδι του μέλιτος με τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό στην Αμερική. Η γνωστή παρουσιάστρια που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει την εκπομπή της στο Alter μίλησε για το γάμο της, την οικογένεια που θέλει να αποκτήσει και τις σκέψεις της να αλλάξει το επίθετό της…
“Είμαι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά πλέον Σοφού. Έχω σκεφτεί να αλλάξω το επώνυμό μου, μιας και του Θέμη είναι πολύ ωραίο, αλλά χρειάζεται μεγάλη διαδικασία και δεν είμαι καλή στη γραφειοκρατία… Το θέμα είναι ότι αισθάνομαι κυρία Σοφού και τα υπόλοιπα είναι τυπικά”, ανέφερε σε συνέντευξή της στη “Real Life”.

Για το ταξίδι του μέλιτος, η Σταματίνα ανέφερε: “Πήγαμε Αμερική και είδαμε και κάποιους άλλους προορισμούς. Γεμίσαμε μπαταρίες, είδαμε όμορφες εικόνες και ανοίξαμε ένα παράθυρο στον κόσμο. Το κυριότερο ήταν πως είχαμε το χρόνο να δεθούμε ακόμη περισσότερο, μιας και τις καθημερινές δεν βλεπόμαστε πολύ, αφού έχουμε ένα σκληρό πρόγραμμα. Ήταν η καλύτερη ευκαιρία να απολαύσουμε ο ένας την αγάπη του άλλου”.

Για τις μικρές ατυχίες που είχε στο ταξίδι, όταν της μπλόκαρε το κινητό, η ίδια ανέφερε: “Από την πρώτη μέρα που φθάσαμε μπλόκαρε η κάρτα μου. Στην αρχή ήμουν σε απόγνωση, γιατί δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τους δικούς μου, αλλά μετά την πρώτη εβδομάδα άρχισα να συνηθίζω και μου άρεσε που ήμουν εκτός πραγματικότητας”.

Τέλος, στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να γίνει γρήγορα μανούλα, απάντησε: “Μια γυναίκα ποτέ δεν ξέρει αν είναι έτοιμη. Το σίγουρο είναι πως είμαι με έναν άνθρωπο που θέλουμε να κάνουμε οικογένεια. Δεν το έχουμε βάλει σε πρόγραμμα, αλλά το γεγονός πως είμαστε άνα νιόπαντρο, ερωτευμένο ζευγάρι δημιουργεί τις συνθήκες για να αποκτήσουμε οικογένεια.”.

Read More

And More