Ζευγάρια που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Βρες ταίρι που σου μοιάζει!

Οι περισσότεροι από εσάς, κάποια στιγμή, σε όλη σας τη ζωή, θα έχετε συναντήσει έστω ένα ζευγάρι,που άντρας και γυναίκα μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους εμφανισιακά.

Kάποια από αυτά τα ζευγάρια μάλιστα, είναι και δημόσια πρόσωπα. Ανάμεσά τους ο Κάρολος και η Καμίλα, ο Tom Cruise και η Katie Holms, ο DJ Luke Worrall και η Kelly Osbourne. Και μάλιστα, το γεγονός ότι άτομα που μοιάζουν μεταξύ τους εξωτερικά, έλκονται, είναι και επιστημονικά τεκμηριωμένο, ενώ μέσω οnline ραντεβού, τώρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να βρει το ταίρι του, που είναι φτυστό ο ίδιος…

Το σάιτ που αναλαμβάνει, λοιπόν, τα προαναφερόμενα είναι το ”FindYourFacemate.com”. Η 54χρονη Christina Bloom από το Manhattan της Νέας Υόρκης, που είναι και η ιδρύτριά του, άρχισε την έρευνα πριν από 20 χρόνια, όταν παντρεύτηκε έναν άνθρωπο με τον οποίο έμοιαζε πάρα πολύ!

Από την ημέρα δραστηριοποίησης του σάιτ, πριν από 3 μήνες και μέχρι σήμερα, τα μέλη αυξάνονται συνεχώς, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail, προς το παρόν φτάνουν τα 25.000 παγκοσμίως.

”Δεν το κάνω αυτό για τα χρήματα. Πραγματικά πιστεύω στην επιστήμη που κρύβεται πίσω από όλο αυτό και θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τις αδερφές ψυχές τους.

Στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον με τον οποίο να μπορείς να επικοινωνήσεις και να ταιριάξεις απόλυτα, πόσο μάλλον κάποιον με τον οποίο να έχετε μια ιδιαίτερη χημεία”, δήλωσε η Bloom.

Επιπλέον, μίλησε για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπων που είναι εδώ και καιρό ζευγάρι και μοιάζουν απόλυτα μεταξύ τους.

Αυτό το ζευγάρι είναι ο Sam Nagourney και η Katharine Walker, που πραγματικά μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Θα μπορούσαν ακόμα και αδέρφια να είναι…

Και οι δυο τους έχουν το ίδιο πλατύ χαμόγελο, ίδιο μέτωπο, φωτεινά γαλάζια μάτια, υψηλά ζυγωματικά, ξανθά μαλλιά και φακίδες. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά και δεν παρατήρησαν την ομοιότητα μεταξύ τους. Όπως ανέφερε η Katharine: ”Η μητέρα μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που επεσήμανε την μεταξύ μας ομοιότητα, αλλά από τότε άρχισαν να μας μιλούν γι’ αυτό και όλοι μας οι φίλοι.”.

Και δεν είναι οι μόνοι που μοιάζουν μεταξύ τους…

Read More

And More