A. Jolie: Απάντησε στις φήμες για γάμο και νέα εγκυμοσύνη!

Τέλος στα σενάρια για μυστικό γάμο με τον Brad Pitt, αλλά και σε όσα λέγονται για νέα εγκυμοσύνη της έβαλε η Angelina Jolie. Η γνωστή σταρ του Χόλιγουντ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο “Vanity Fair” όπου μίλησε για όλους και για όλα.
Εδώ και 6 χρόνια το ζευγάρι των “Brangelina” έχει γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων της ξένης showbiz και παρόλο που οι δυο τους ζουν ευτυχισμένοι με τα έξι παιδιά τους, οι φήμες του θέλουν συνέχεια να βρίσκονται ένα βήμα πριν το γάμο, ή να ετοιμάζονται να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδί.

Μέσα από τη συνέντευξή της όμως, η 36χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για μυστικό γάμο, πως δεν είναι έγκυος, ούτε σκέφτονται προς το παρόν να υιοθετήσουν άλλο παιδάκι. “Δεν υπάρχει μυστικός γάμος. Δεν είμαι έγκυος και προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε να υιοθετήσουμε άλλο παιδ;i”, είπε η Angelina.
Ακόμη, η ίδια αναφέρθηκε στους φόβους της σχετικά με τα σχέδιά της να γράψει το σενάριο για την πρώτη της ταινία με τίτλο: “In The Land Of Blood And Honey”. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχεται ότι ο σύντροφός της, την βοηθά πολύ, αλλά σίγουρα δεν είναι “δίκαιος κριτής”.
“Έχει έρθει και μου έχει πει τι του αρέσει και τι δεν καταλαβαίνει. Όπως και κάθε γυναίκα θέλω να ακούω τη γνώμη και τη συμβουλή του, αλλά ξέρω οτι είναι δύσκολο όταν αγαπάς κάποιον να μπορείς να του ασκείς και σωστή κριτική. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι δεν είναι δίκαιος κριτής μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read More

And More