Ν. Λοτσάρη: Βουτιές στη θάλασσα με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Τις καλοκαιρινές διακοπές της, λίγο πριν φέρει στον κόσμο την δεύτερη κορούλα της πέρασε η Νίνα Λοτσάρη μαζί με την οικογένειά της. Ο σύζυγός της και η 6χρονη Νεφέλη Δέσποινα ήταν συνεχώς μαζί της.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο καθώς συμπληρώνει 9 χρόνια σχέσης και σε δύο μήνες θα καλωσορίσει και το νέο μέλος της οικογένειας, αφού η γνωστή show woman, διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες μέρες θα μπει στον 8ο.

Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ” απαθανάτισε την οικογένεια της Νίνας Λοτσάρη στο νησί των Δωδεκανήσων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, λίγο πριν πραγματοποιήσουν μια σύντομη απόδραση με το ταχύπλοο σκάφος τους.

Πρόσωπο από το φιλικό τους περιβάλλον αποκάλυψε: “Η Νίνα καθ’ όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της προσέχει την διατροφή της. Αν και στις 17 Σεπτεμβρίου θα μπει στον 8ο μήνα, έχει πάρει μόνο 8 κιλά. Φροντίζει με την καθοδήγηση του προσωπικού της γιατρού να τρέφεται σωστά. Η μέρα ξεκινάει πάντα με ένα καλό πρωινό και καθημερινά τρώει πολλά φρούτα.”

Όλη η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη και περιμένει με ανυπομονησία την έλευση του μωρού. Πιο ενθουσιασμένη από όλους είναι, όμως, η 6χρονη κόρη τους Νεφέλη Δέσποινα, που ήθελε πολύ μια αδελφούλα για να παίζει.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορει!

Read More

And More