H Madonna στο 68ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία! Δες φωτογραφίες

Το φεστιβάλ Βενετίας, είναι το αρχαιότερο φεστιβάλ κινηματογράφου σε ολόκληρο τον κόσμο. Χθες βράδυ μάλιστα, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του 68ου φεστιβάλ και η έναρξη έγινε με το πολιτικό θρίλερ του George Clooney, ”The Ides of March”.

Το Χρυσό Λέοντα στη φετινή διοργάνωση διεκδικούν 22 ταινίες μεταξύ των οποίων έργα του Roman Polanski, του Kronenberg, καθώς και οι ”Άλπεις”, η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου. Eπιπλέον, πρόεδρος της κριτικής επιτροπής είναι ο διπλά βραβευμένος με τον Χρυσό Λέοντα, σκηνοθέτης του ”Μαύρου Κύκνου”, Darren Aronofsky.

Η βασίλισσα της pop μουσικής σκηνής, δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από το σημαντικό αυτό φεστιβάλ κινηματογράφου. Ο λόγος;

Η Μadonna, αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές της και στη σκηνοθεσία και συγκεκριμένα, η ταινία της ”W. E.” -που αναφέρεται στην ιστορία της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας και στο θυελλώδη έρωτα του Εδουάρδου με την Wallis Simpson- συμπεριλήφθηκε στην λίστα των ταινιών που θα προβληθούν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και θα προβληθεί εκτός συναγωνισμού.

Η Madonna, κομψή και fit όπως πάντα, κατέφθασε χθες νωρίς το απόγευμα στη Βενετία. Τότε τα φλας άρχισαν να αστράφτουν κι εκείνη δεν αποχωρίστηκε λεπτό τα γυαλιά ηλίου της… Mαζί της είχε και ολόκληρο ”επιτελείο” -άλλοι κουβαλούσαν τις βαλίτσες, άλλοι τα νεσεσέρ, άλλοι ήταν security guards- το οποίο την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα.

Πού ήταν όμως, ο σύντροφός της, Brahim Zaibat;

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More