Ι. Τριανταφυλλίδης: Οι αποκαλύψεις και το άλμπουμ με τους διασήμους που έχει συναντήσει!

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για τις συναργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν, τους ανθρώπους της ελληνικής showbiz που θεωρεί σταρ και θαυμάζει και αποκάλυψε πως δεν τον αγγίζουν τα επικριτικά σχόλια.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό “People”, μίλησε έξω από τα δόντια για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση και εξομολογήθηκε πως δεν τον πειράζει να γίνει αντιπαθής εκφράζοντας με ειλικρίνεια τη γνώμη του. “Η αλήθεια είναι ότι όλοι θέλουν να είναι συμπαθείς, από την άλλη όμως, δεν θα κατέβαζα και τα βρακιά μου προκειμένου να γίνω συμπαθής. Προτιμώ να με αγαπούν οι άνθρωποι που θέλω κι εκτιμώ – δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σε συμπαθούν οι λάθος άνθρωποι”, είπε και πρόσθεσε: “Να ξέρεις όταν σε συμπαθούν όλοι είναι ύποπτο”.
Μιλώντας για τις κριτικές που έχει δεχθεί, ο ίδιος ανέφερε: “Έχουν γραφτεί σεντόνια κειμένων για το ότι δεν λέω το “ρ” ή για το ότι είμαι άσχημος. Δεν είπα, όμως, ποτέ τίποτα”.
Για το χώρο της τηλεόρασης και το ποιοι είναι για εκείνον πραγματικοί σταρ, δήλωσε: “Ο Σεφερλής είναι σταρ, όχι η Μενεγάκη ή η κάθε Μενεγάκη της τηλεόρασης. Γιατί ο Σεφερλής χειμώνα καλοκαίρι, γεμίζει καθημερινά μεγάλα θέατρα εδώ και χρόνια. Αυτό είναι σταριλίκι: το να σηκώνονται και να’ ρθουν σ’ εσένα και όχι να επαφίεσαι στην καλοσύνη ξένων νοικοκυρών με το κοντρόλ στο χέρι”.
Τέλος, για τη δική του δημοσιότητα, ο ίδιος υπογράμμισε το εξής: “Το να είσαι γνωστός δεν είναι ιδιότητα, είναι απλά μια σύμπτωση”.
Δες φωτογραφίες του με διάσημα πρόσωπα του θεάματος:


Με την Μαρινέλλα


Με την Μελίνα Μερκούρη

Με τον Λάκη Λαζόπουλο


Με την Ελευθερία Αρβανιτάκη


Με τον Γιάννη Πάριο

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More