Ψίθυροι Καρδιάς” ξανά για τον Απόστολο Γκλέτσο!

Ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για δεύτερη φορά νονός! Η πρώτη ήταν στα τέλη Ιουνίου, όταν μαζί με την κορούλα του, Βαλίσια, βάφτισε στην Στυλίδα τον μικρό Γιώργο Μιχαήλ, ένα από τα τρία παιδάκια που ήρθαν στον κόσμο από την σύζυγο του αντιδημάρχου της περιοχής.

Μόλις χθες όμως, ο Απόστολος έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει σε ένα ζευγάρι αθίγγανων, που είχε γνωρίσει στα γυρίσματα του επιτυχημένου σίριαλ που πρωταγωνιστούσε στη δεκαετία του ’90, ”Ψίθυροι Καρδιάς”. Τότε, στη σειρά συμμετείχαν σαν κομπάρσοι ο Μαρίνος και η Ευγενία Λιακοπούλου – ο πρώτος μάλιστα, είναι και ο πρόεδρος των Αθίγγανων.

Από τότε, όπως διαβάσαμε στην Espresso, δημιουργήθηκε ανάμεσα στους τρεις τους μια δυνατή φιλία, μιας και όταν γίνονταν τα γυρίσματα η Ευγενία ήταν ήδη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης και ο γνωστός ηθοποιός την πρόσεχε και είχε την έννοια της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Τότε ήταν που ο Απόστολος έδωσε υπόσχεση στο ζευγάρι πως, θα βαφτίσει το παιδί που θα γεννηθεί. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, οι γονείς αποφάσισαν να βαφτίσουν χριστιανή ορθόδοξη την κορούλα τους και νονός της έγινε φυσικά, εκείνος.

Η 14χρονη Άννα βαφτίστηκε στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στα Άνω Λιόσια χθες το απόγευμα και πήρε τα ονόματα Μαρία – Παρασκευή. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι σε ταβέρνα στη Χασιά η οποία κράτησε μέχρι το πρωί.

Read More

And More