A. Jolie: Ξόδεψε για ψώνια 1.500 ευρώ μέσα σε 15 λεπτά! Δες τι αγόρασε!

Η Αngelina Jolie συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, να αγοράζει ρούχα υψηλής ραπτικής που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες λίρες. Έτσι έκανε και τώρα… που έπρεπε να ανανεώσει την ντουλάπα της με ιδιαίτερα κομμάτια, μιας και μπήκε το φθινόπωρο!

Ύστερα από ολιγοήμερα ταξιδάκια στη Γλασκώβη και την Ολλανδία, η διάσημη ηθοποιός επέστρεψε στο Λονδίνο κι αμέσως βρέθηκε με τα παιδάκια της στη King’s Road, όπου ξόδεψε 1.500 ευρώ σε αγορές στο French Connection.

Φορώντας μία γκρι μακρυμάνικη μπλούζα, μαύρο στενό παντελόνι και ψηλές μαύρες μπότες, η star του Χόλιγουντ, μέσα σε χρόνο dt, διάλεξε μια μουσταρδή και μια λευκή μπλούζα, μια σκούρα midi φούστα, δύο κολιέ και δεκάδες πραγματάκια για τα παιδάκια της.

Η Ζahara που ήθελε να αγοράσει, σύμφωνα με την Daily Mail, σχεδόν ό,τι έβλεπε μπροστά της, κατέληξε τελικά σε ένα γούνινο σακάκι.

Άνθρωποι που συνάντησαν από κοντά την Angelina, δήλωσαν πως ήταν αρκετά ευδιάθετη, επικοινωνιακή και προσιτή, υπέγραψε αυτόγραφα για θαυμαστές της ενώ δεν έπαιρνε τα μάτια της από τα παιδάκια της.

To μόνο που τους έκανε εντύπωση ήταν το χρηματικό ποσό που δόθηκε μέσα σε μόλις ένα τέταρτο αγορών…

Αφού ακόμα όμως, βγάζει τόσα χρήματα, γιατί να μην το κάνει;

Read More

And More