Η έκπληξη της Αγγελικής Ηλιάδη στον Ηλία Βρεττό!

Με πολύ ενέργεια και το κέφι στα ύψη ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Ηλίας Βρεττός τις εμφανίσεις του στο ROMEO με την Αγγελική Ηλιάδη.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής εμφανίσθηκε λίγο μετά τη μία στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου με το τελευταίο του hit «Μέτρα τ΄ αστέρια» δια χειρός Χριστόδουλου Σιγανού και Βαλεντίνο, ενώ ακολούθησαν οι υπόλοιπες επιτυχίες του όπως «Μαζί σου πάω παντού», «Κάνει μοναξιά», «Μέτρα τ΄ αστέρια» , «Δεν υπάρχει», «Να ‘ξερες», «Τα πάντα όλα» που ανέβασαν το κέφι ακόμη περισσότερο, ενώ ο Ηλίας Βρεττός μας καθήλωσε με την ερμηνεία του στο νέο του τραγούδι «Δεν σου αξίζω» μια άκρως ερωτική μπαλάντα σε μουσική Γιάννη Ιερεμία και στίχους Ναταλίας Γερμανού.

Διπλή χαρά όμως για τον τραγουδιστή αφού εκτός απ’ την πρεμιέρα γιόρτασε και τα 28α γενέθλια του, γι’ αυτό και η Αγγελική Ηλίαδη του επιφύλασσε μια όμορφη έκπληξη κατά την διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης. Μόλις οι δυο τους τραγούδησαν το τραγούδι του Νίκου Καρβέλα ”Όλα είναι μέσα στο μυαλό”, και λίγα λεπτά μετά τις δώδεκα που σήμανε Παρασκευή, υπάλληλος του νυχτερινού κέντρου ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας μια τούρτα γενεθλίων για τον Ηλία κι η Αγγελική άρχισε να του τραγουδάει το Happy Birthday.

Ο τραγουδιστής φανερά συγκινημένος γι’ αυτή την έκπληξη την ευχαρίστησε θερμά λέγοντας χαρακτηριστικά «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή σου την έκπληξη που οργάνωσες, και θέλω να πω στον κόσμο ότι είσαι ένα πολύ σπουδαίο παιδί και χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι μαζί σου».

Ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν οι γονείς του καθώς κι ο καλός του φίλος και γνωστός τραγουδιστής, Πέτρος Ίμβριος, που του ευχήθηκαν με τη σειρά τους.

Read More

And More