Ε. Μενεγάκη: Επιχειρηματίας στην Άνδρο!

Η Ελένη Μενεγάκη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού απολάμβανε τις διακοπές της στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου. Εκείνη την ώρα, όμως, φήμες αναφέρονταν στη μείωση των αποδοχών της κατά 30%. Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους του σταθμού, όπως διαβάσαμε στο ”Radar”, η συζήτηση για τη μείωση είχε πραγματοποιηθεί ανάμεσα στην Ελένη και τους Γερμανούς, αλλά εκείνη δεν το δέχτηκε επικαλούμενη το δυνατό της συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Αν και οι Γερμανοί, όμως, ήταν ευχαριστημένοι από τις διαφημίσεις και τις χορηγίες της εκπομπής, πλέον δεν είναι καθόλου σίγουροι για το μέλλον, μιας και αυτές μειώνονται συνεχώς… Έτσι, οι πρώτες αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή της Ελένης, αφορούν στη θεματολογία, τους ανθρώπους του πάνελ και το σκηνικό.

Ήδη μάλιστα, έχει αποχωρίσει από το δυναμικό της εκπομπής η Έλενα Αρσένη, ενώ δεν είναι σίγουρο το αν θα παραμείνει και η Χριστίνα Πολίτη.

Μπορεί η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, αυτή τη στιγμή να έχει ως στόχο της την πρωτιά -όσον αφορά την νέα τηλεοπτική σεζόν- δεν σταματά όμως εδώ. Επενδύει και εκτός τηλεόρασης…

Κι όλα ξεκίνησαν από τον έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο, γιατί αυτός ο έρωτας ήταν η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της παρουσιάστριας, για διάφορους λόγους.

Σύμφωνα με το ”Radar”, η Ελένη που επενδύει το τελευταίο διάστημα σε ακίνητα στην Άνδρο, να είναι έτοιμη να ”ρίξει χρήματα” στις ξενοδοχειακές μονάδες του Ματέο, ώστε να χτίσουν κι άλλες ”οικολογικές” βίλες.

Επειδή όμως, οι εποχές είναι λιγάκι δύσκολες και δεν προσφέρονται για τόσο μεγάλα ”ανοίγματα”, η μητέρα της Ελένης, Ζέτα, φαίνεται πως αντέδρασε, ενώ μάλιστα, έχουν αρχίσει και οι προστριβές με τον Μάκη Παντζόπουλο. Έτσι, η Εένη, πρέπει τώρα να βρει τη χρυσή τομή, ώστε όλα να εξελιχθούν από εδώ και πέρα ομαλά στη σχέση των δύο αυτών αγαπημένων της προσώπων.

Read More

And More